Den svedforskrækkede trænings type

Mormors hjemmegjorte rober

img_0074

Frisk fra mormors hånd

Her i de vinterkolde måneder er jeg stor fan af uld og strik til min lille gnalling. Hun bruger de fleste af hendes vågne timer med at rode rundt nede på gulvet og det jammerlige skumgulv hun har, begrænser ligesom ikke hendes møvende færd. Derfor er det ekstra vigtigt, at hun holder sig somewhat varm, på de kolde brædder.

img_0076 img_0075

Fine, ik?

Jeg er så heldig, at have en mor, der elsker at strikke. Og så gør hun det, som gjaldt det hendes liv. På under 2 uger, kan hun have de fineste, små trøjer, der ville koste en halv månedsløn i diverse, fancypants børnebutikker, klar.

Gry er selvfølgelig allerede blevet forkælet med mormors hjemmegjorte rober og senest til samlingen, er kommet den lækreste, lille hue, som jeg glæder mig til, at flæske skal bruge, resten af vinteren.

img_0071-2

img_0391

Gry elsker det

Jeg kunne strikke ret og vrang engang for mange år siden, men det var som om, jeg tabte interessen til sprut og tatoveringer. Det kan man så ærgre sig lidt over nu…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den svedforskrækkede trænings type