'De voksneee'.....

Levende nålepude og forestående luksus

Kender i det der med at man vågner op og tror det er torsdag – og så er det (fucking) bare onsdag? Sådan en morgen havde jeg. I princippet tror jeg stadig vi er en dag væk fra weekend, og så er vi det bare slet ikke.

Jeg er tung og træt i kadaveret i dag. Mine hænder og arme har sovet igennem i nat, hvilket er mere end man kan sige om mig. Mine fødder er hævede og øjnene svier. Vi har nu nået et stadie, hvor jeg ikke kun glæder mig til barsel, men rent faktisk også føler jeg har brug for det. Én ting er at befinde sig i den her tilstand, men når man oven i hatten også er lænket til en kontorstol i 8 timer, i hvad der minder om en sauna, er det som om det hele bare bliver værre. Vræl, host, hulk, snot, piv, nos!

NÅ! Men når det nu er sagt, er alt jo godt. Den lille hottentot (uuuh, jeg sagde hottentot) vokser stødt og runder ca. 2 kg. i den kommende uge. I dag skal jeg til det sidste lægetjek, hos min nye læge, der forhåbentlig ikke skal belære mig om vigtigheden af at spiste grøntsager. (Ja, jeg er stadig sitrende over den behandling min tidligere læge udsatte mig for. So).

Og så har jeg bestilt tid ved en akupunktør. Jeg modtog nemlig en mail fra en af jer søde læsere, der fortalte at akupunktur havde hjulpet hendes døde arme, da hun selv var gravid. Det glæder jeg mig jo overdrevet til.

IMG_8765

I går aftes da de små var lagt i seng og Robert var til fodbold, nød jeg solnedgangen på en ny måde og plejede mine klumpfødder. Det er altså meget lidt charmerende med sån’ to væskebeholdere, det er!?

Jeg glæder mig også til yoga i morgen, som desværre synger på sidste vers. Der var 8 gange i det forløb jeg købte og i morgen er det 7. og dermed 2.sidste gang jeg skal flexe rundt med en masse andre gravide ladies. Egentlig kunne jeg lige knap nå et forløb mere, men med forestående sommerferie udenfor København giver det desværre ingen mening. Gu’ ve’ om jeg bliver sådan en, der laver morgenyoga på stuegulvet, når jeg går på barsel? (Pffff…)

En anden ting jeg også stor-glæder mig til, er fredag aften kl. 21.25. Der boarder jeg nemlig en flyver med ham jeg har blandet gener med og lader mig (endnu engang) fragte til Berlin. En tur jeg ser rigtig meget frem til. Den er nemlig proppet med rare sager, der bliver skudt i gang med ophold på et overdådigt hotel. Jeg går ikke på kompromis med sovefaciliteter fra nu og indtil lille flakse er ude. Lørdag kl. 10 starter 3 dage med ren forkælelse, som jeg har tænkt mig at skam-nyde, da jeg rent faktisk synes jeg fortjener det.

Og nu må jeg gå. Det er kun mine lillefingre der virker nu, hvilke er ret besværlige at skrive med!

2 kommentarer

  • Denice

    Lyder virkelig ikke rart. Kan du ikke sygemelde dig de sidste dage/uger unden barsel? Kh Denice

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bonusheksen

      Tjo. Det kunne jeg nok godt. Men jeg er af den overbevisning, at så længe jeg kan stå og gå, så kan jeg godt holde ud. 2 uger igen. Håber at nåle kan gøre en forskel..

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

'De voksneee'.....