En af dem der man husker..

‘De voksneee’…..

En eller anden, HJÆLP – kald på en voksen! Jeg har, heldigvis og tak med foldede hænder, været skånet for gener og større ubehag gennem bagningen af babypigen. Lige indtil nu. Min hænder! Mine stakkels små hænder. De gør simpelt hen så ondt. De er ømme, tilsyrede, sovende, prikkende, spændte og mere og mere svage. Som om et angreb på hænderne ikke var nok, er mine små kviste af nogle håndled nu også under pres.

Der er vist ingen tvivl om, at jeg er blevet ramt af karpal tunnel syndrom (fancy), som jeg godt ved er normalt for nogle gravide. Indtil videre har det været værst om natten, men det er som om, at de konstant sovende nattehænder nu også lider dagen efter. Særligt min højre hånd er helt smadret og jeg har svært ved at bruge min tommelfinger i enkelte ’stillinger’.

Men er det virkelig rigtigt hvad det store Google monster siger? At der ikke er andet at gøre, end at vente til klumpen har forladt lejemålet, eller blive snittet i kødet? Jeg magter simpelthen ikke, hvis de sidste 7 uger skal være med døde, usamarbejdsvillige, slatne hænder!

go

Ding, ding, ding JACKPOT – det er spot on, det der!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En af dem der man husker..