Mrs.Tingleff's list

Stop de selvskammende burkyllinger

Det her billede skabte kæmpe røre, på de sociale medier for noget tid siden og satte gang i en kæmpe debat om bla. kvindekropsidealer

Ved I hvad? Jeg bliver fandme så træt. Jeg bliver så (pisse) træt af mit eget køn! Ja, det er med fandme og pisse og store armbevægelser, for hvor synes jeg, at kvinder dolker deres eget køn.

På Facebook følger jeg Eurowoman. Det betyder, at der ind i mellem dukker diverse ligegyldigheder op, som jeg normalt scroller hen over. Men da jeg læste overskriften ’11 ting der gør det røvirriterende at være kvinde’, måtte jeg alligevel ind og se, hvad der nu er galt med os. (Læs Her )

Her har en 22årig bloggertype så ytret forfærdelighederne ved at være født med med to X kromosomer. Og det er her jeg bliver træt, som en pakke smør på en varm sommerdag. Hun skulle have et rap i sin magre mås, skulle hun.

Jeg er hverken rødstrømpe, eller feminist, men jeg er fortaler for mit køn. Med alle de fordele og ulemper der er ved det. Jeg nægter at være en hater, der sætter kvinden i skammekrogen, bedst som vi faktisk har alle forudsætninger for at befri hende fra jordhulen. Indrømmet, jeg har før sagt til Robert, at mænd er heldige og at kvinder på mere end en facon, skal trække det tunge læs. Men det er jo det, der gør os så fandens seje. Vi kan alt muligt vildt, som mænd ikke kan og det skal vi da ikke forsøge at feje under gulvtæppet, eller skyde med skarpt efter.

I mit hjem huserer en vordende teenagepige, hver anden uge. Hun har været med til at gøre mig opmærksom på, hvor himmelråbende vigtigt det er, at lære den kommende generation af kvinder, at det er sejt at være kvinde. F.eks. en ting som menstruation. Jeg er med på, at det ikke er en tur til Ibiza, når der er gennemstrømning en gang om måneden, men at gøre det til skyld for ’had, fortvivlelse, frustration og gråd’, som Frk.Laura skriver, er både at stramme hesten og så forkælet, at jeg har lyst til at kradse. Hvis menstruation giver hende anledning, til at bruge de der ord, burde hun blive sendt en tur ud på åbent hav. Alene. I en gummibåd. I januar.

Ligeledes bliver behåring, en smugling af en tampon ud på toilettet og toiletbesøg, gjort til kvindens sureste røvhul. Hvor er det sørgeligt og dybt bekymrende.

De helt unge piger bliver jo flasket til, at man skal ’hade’ dele af sin krop og dens funktioner. Funktioner som er helt naturlige, om som gør dem til superindivider. Det gør mig så ærgerlig og ked af det, fordi jeg ville ønske de brugte deres krudt på noget andet. F.eks. på at holde af sig selv.

M

Jeg synes hun er sej, den gode Medina. Men ‘udsultet rotte look’, gør næppe noget godt for, 12årige pigers forvirrede selvbillede. Eller?

Jeg øver mig rigtig meget i, at synes mine basselår er smækre og jo mere jeg læser hjernedøde posts som ’røvirriterende kvindes’, jo bedre bliver jeg til det.

Hun skriver et sted ’fordi det forventes af mig’ og det er jo sagens kerne med pil i midten. De stakkels nymfer tror jo, at de skal ligne en burkylling på vej til slagtning – nøgen for fjer, radmager, lettere udsultet og fuldstændig ligesom alle de andre.

Hvor vil jeg kæmpe med rødt næb og fyldige fjer, for at både min bonusdatter (og søn for den sags skyld) og min egen datter, river sig fri af normens dårlige ånde og bliver deres egne. De behøver ikke råbe ’MENSTRUATION’ på rådhuspladsen, mens de smider tamponer ud til folket, med behårede armhuler og skiden mave, men jeg håber ikke de vil pege fingre af deres eget køn og skamme al dens charme ud af det. Nok må være nok.

Nej tak!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mrs.Tingleff's list