6 ting du burde omformulere

Væk med det gamle

Sidste vinterdag i denne omgang – hvis man skal tro kalenderen, that is. Jeg håber. Med alt hvad jeg har i mig, for de spæde solstråler og mikro knopper på træerne, gør noget godt ved min sjæl – og mit sind.

1

Børneværelset, strippet og klar til make-over. (Også snart uden det grimme gulvtæppe)

Weekenden var god. Den var også rivende hurtig, men det er der jo ikke noget nyt i. Fredag blev brugt som enhver anden gennemsnitlig danskers, med hjemmelavet pizza og X-faktor. Simpelt og hyggeligt.

Lørdag stod på projekter – for nogle i familien. Vi skal have lavet børnenes værelse om, og det inkluderede en omgang nedrivning af noget afskyeligt tapet (hvorfor sætter man tapet med kongekroner op?). Jeg havde en date med min søster, niece og nevø, så det var de 3 andre der kæmpede en brag kamp. Nu står væggene rå og klar til den maler vi har hyret, til at komme og færdiggøre projektet. Han starter i morgen. Det er fedt. Virkelig fedt, for det er noget man ellers aldrig ville få gjort.

4

Se lige en pragt baby. Min søster nyeste skud på stammen – Sigurd

Jeg har hjulpet de små med at sortere hele deres værelse frit for ligegyldigt plastik tjams, sådan at der nu kun er gode sager tilbage. Jeg selv har også dimset lidt på babyens værelse, der også lige får en klat maling. Hvid maling, hvis nogen skulle være i tvivl.

3

Se lige den nye, fine, GULE, Montana der nu pryder min stue. Love it

Søndag holdt Robert og jeg i kø til losseren, sammen med de andre morgenfriske tosser, der tydeligvis ikke havde haft snablen nede i 3 flasker rødvin, aftenen forinden (hvorfor?). Tænk, så har man da set det med.

Vi tog morgenbrød med retur og brugte så resten af dagen på at dimse, sætte smuk reol op (altså Robert, ik’), finde kommode til den mindstes værelse, læse og lave mad, mens de andre 3 var i Parken for at se fodbold.

2

Lillens værelse – der mest bare er opbevaringsrum lige nu

All in all en god weekend. Den er bare løbet lige schnell nok og jeg glæder mig allerede til den næste, der bliver årets bedste, so far.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 ting du burde omformulere