Ungdommen nu til dags...

Space Invaders, Daim med mint og flytning

 

Dick

Sådan har jeg det lidt med mit eget hoved for tiden!

En eller anden, hjælp! Lige siden jeg i søndags talte med Kamille om snapchat, har jeg haft en af ham der brægedåsen, Akon’s (???!) sange i hovedet. I ved, ham der mega hittede med den der ’smack that’, tilbage i 2006. Som jo i virkeligheden nok mest var et hit, fordi Mr.Eminem løftede niveauet bare en smule. Det i sig selv er jo værre end en solskoldning, men oppe i skallen på mig går den så ’Snapchat – Snapchat’, og det går bare ikke væk! Faktisk er det lidt et brist hos mig. Jeg vågner ofte, virkelig ofte, op med en random møgsang i hovedet. Senest på listen er; Vengaboys med Boom Boom, Hit’n’Hide med Space Invaders og Frakkel sangen. What.is.happening.to.me?? Den der formår at strangulere den syngende gnom til Akon, inde i mine hjernebaner, får fandme en præmie! Eller en Daim med mint. Schlap af, de smager godt mand!

Daim

Kan I huske jeg skrev det der med, at der gerne kommer nye børnehistorier til, når Robert er ude af huset? Det skete sørme også i går. Efter aftensmaden og inden tandbørstetid, kom ungerne listende ind i stuen med et syngende ’NinnaaaA’. Lige der ved man bare, man skal til at tage stilling til noget der kræver mere tanke, end at beslutte hvilket sengetøj man skal ligge frem til rengørings dobby, næste dag. (Sådan en har jeg, og det er den bedste investering min mand har gjort, siden han valgte mig som sin wife). Nå, men de små orme havde altså besluttet, at de gerne ville bytte værelser. Lige nu har Kamille det lille og Gustav det store, på eget ønske. Da vi flyttede ind i lejligheden, var vi ret sikre på, vi skulle have en konflikt omkring værelses fordeling.. men det blev altså ikke et issue. Da de præsenterede ideen i går, var jeg sikker på at storesøsteren havde hypnotiseret lillebroren, til at synes det var verdens bedste ide. Men da jeg spurgte ind til hvorfor, lød det faktisk på Gus som om han ikke er helt tryg, i det kæmpe værelse han har nu (host, de flyvende hoveder). Da jeg puttede dem senere på aftenen, dobbelttjekkede jeg lige med Gustav på egen hånd, om det var noget han virkelig gerne vil. Da han fortalte at et skift af køjer, vil betyde kortere vej til toilettet om natten og at det lille værelse bare er hyggeligere, gav det mening for mig. Vores lejlighed er 150 kvm. og den lilles værelse, ligger længst væk fra vores soveværelse, og i øvrigt badeværelse. Jeg kan godt se at hvis man er 8 år og har hang til selvpinende gyser adfærd, er det måske ikke bomben at ligge alene, i et kæmpe værelse, langt væk fra djælve fordriverne (læs, Robert og jeg) og tønden, der godt kan være handy at have ved hånden, når man er kørt helt op i en spids.

Jeg bad dem begge tænke rigtig godt over det til næste gang de kommer, de skal nemlig hjem til deres mor i dag, og lod dem samtidig vide at det bliver DERES projekt. Vi har selvfølgelig ikke tænkt os åbne en mindre sweatshop, men de skal selv hjælpe med at rykke rundt, række an, arrangere og indrette.

Jeg glæder mig til at komme hjem i dag. Der er nemlig klinisk rent, (Jeg SIR’ jer hun kan gnatte, min husalf) der er ro og jeg har min mayn helt for mig selv. Inden det skal jeg lige ind i byen og sige hej til de seje guldsmede piger, i York+Smith, hente mine nye futter og se om jeg kan score en sikring til vores ene Kartell lampe, der ikke kan lyse uden. Det har resulteret i at Robert og jeg har byttet side i sengen, da han gerne læser lidt længere end mig, om aftenen. Det betyder så også, at jeg ligger tættest på døren – og det HADER jeg. It’s a thing I have!

N

Selvom jeg lige er blevet 30, har jeg stadig lidt angst for at sove tættest på døren.

So long. Ta ta..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ungdommen nu til dags...