Min første skoledag som sexekspert (to be)....

Hail Mary, vi er i gang!

Godmorgen mandags mennesker.

Hold da op for en weekend. Jeg har det som om jeg har ligget i vodkalage i 3 dage og først nu er blevet hevet op og smidt på hovedet ud i virkeligheden.

Det har været en overvældende weekend, på så mange måder.

mandJeg skålede i rødvin for mig selv, i fredags

Vigtigst af alt, er jeg blevet bekræftet i, at det er rigtigt det jeg er i gang med og jeg glæder mig latterligt til de næste to år. Det er selvfølgelig meget krævende. Både fordi det er hardcore studietid, når vi er på skolen og der bliver stillet store krav til at vi er på, deltagende og involverede. Det passer mig heldigvis perfekt. Jeg har valgt at bruge min tid på det her, det har kostet temmelig mange dollars og så er det altså ikke et weekendkursus jeg er i gang med – det er en uddannelse og den fornemmelse har jeg haft hele weekenden og den er der heldigvis stadigvæk.

mand2Eftersom min kære mand var bortrejst, var det her lørdag aften. Cornflakes og lektier (det der med lektier er ret hyggeligt)

For bloggen kommer det til at betyde, at der nok vil blive talt en del mere om sex! Ikke fordi jeg er ekspert på området (endnu), eller at hele min verden nu kun drejer sig om bækkenbund og vaginalterapi (ja ja – det skal vi skam igennem. Jaws), men fordi vi bliver opfordret til at videns- og holdningsdele. Det er jeg jo (surprise) ret meget fan af, emnet været (næsten) underordnet.

Nu er jeg atter tilbage på work, aka. jeg tramper for at få mussehjulet i gang igen, jeg savner min mand, som jeg stort ikke har set hele weekenden, da jeg jo har været på skolebænken og han i Århus og så er jeg stegt i hele kadaveret. Jeg ryger på hovedet i seng, direkte efter børnetime i aften!

mand3Eftersom både Rob og jeg var toast i går aftes, stod den på thaimad, snolder, Broen og (bom)uld! Aaaah

Hail Mary, vi er i gang!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min første skoledag som sexekspert (to be)....