Kage-bagning-planning

Så er vi ligesom i gang!

Nej. Det skal ikke til at være en fitnessblog nu, bare fordi jeg lige har besluttet mig for at røre lidt flæsk ud af farsen. Det lÅver jeg. Men det vil naturligvis fylde lidt mere de næste par uger.

Jeg startede i går med at genoptage dødsmave-timen. Faktisk er det en ’helkrops’ time, men der er ret meget mave med, som er nivende smertefuldt, men som virker ret snap.

I morges stod jeg så op kl. 06! Kyssede Robert godmorgen og tog ham med over for at løfte jern sammen med mig. Rob har ikke holdt pause som mig, men er fortsat med at træne temmelig regelmæssigt (judas)!

I morgen kommer den igen til at stå på earlybird træning, da jeg ikke kan nå det om aftenen og det samme gælder for fredag. Egentlig synes jeg det er ret dejligt, når man først er kommet op og står klar i spandex. Det er sidst på dagen det bliver en bitch, da jeg godt kan mærke at jeg mangler lidt på knurre-kontoen.

Som sagt ændrer jeg ikke særlig meget ved min kost, udover at jeg prøver at maxe op på kød og grønt. Jeg spiser uhyre sjældent pasta, ris og brød i overflod, så jeg skal heldigvis ikke i kulhydrat afvænning, som kan være meget værre end at øge sit tæningsniveau.

Jeg har prøvet at samle en typisk maddag nedenfor. Og så har vi vist talt nok om dén slags, i den her uge.

tir2Min morgenmad skifter meget. Lige for tiden er jeg ret hooked på den her müsli. Den er lav på kcal. men høj på fibre og proteiner. Den smager godt og mætter i lang tid

tir3

Så et stort glas vand og piller. Fiskeolie, multivitamin og ren D-vitamin. Vitamin C i en brusetablet. Jeg tror jeg skal til at have gang i noget Silica – til mine negle, der driller. Igen! SUK! Ps. jeg øver mig stadig flittigt på at drikke mere vand. Punktum!

tir4

Jeg drikker én kop kaffe om dagen. Nes, med et skævt mælk i

Egentlig er jeg ikke meget for at tage billeder af min mad, i fuld offentlighed. Slet ikke når jeg spiser frokost sammen med mine kollegaer og 3 andre firmaer. Derfor må i nøjes med at forestille jer en omgang revet gulerod, en tør hakkebøf, lidt rød peber, frosne majs og snittet rødkål.

lunch

 Til eftermiddag får jeg sådan en tallerken, der næsten altid minder om denne. Og måske et æble

tir

Typisk bud på aftensmad. Kød og masser af grønt

is

Hvis den søde tand ter sig lidt for meget, lukker jeg nogle gange munden på den med sådan en lille satan der. Desværre ikke i så vidunderlige omgivelser

Og så går jeg som regel i seng. For der serveres alligevel ikke mere mad!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kage-bagning-planning