I form med Heksen på 3 uger (som om!)

Kage-bagning-planning

kage3Det bliver nok ikke lige sådan et bord jeg dækker. Men jeg gad godt at sætte mig ved det

På søndag har det ældste barn fødselsdag, mens hun er hos os. Traditionen tro kommer der så masser af familie på besøg, til boller og lagkage. Rob og hans ex har en aftale om, at den der har børnene på fødselsdagen, er den der hoster sammenkomsten. Læs; der holdes kun én fødselsdag. Ikke en hos far og en hos mor. Robert har forklaret mig, at det betød meget for ham som skilsmissebarn, at far og mor kunne finde ud af at være i samme rum, den ene dag om året. Det betyder, at på søndag kommer Roberts ex op til os for at fejre. Selvfølgelig er det en lille smule specielt, men sådan er det og jeg har det fint med det.

Jeg står selvfølgelig for fødselsdagsbordet, fordi jeg gerne vil. Jeg synes det er hyggeligt at få lov at gå lidt amok og bruge lørdagen på at dimse rundt i køkkenet.

kage1Min chokoladelagkage bliver naturligvis meget flottere. Men jeg tænker at jeg gerne vil pynte den med friske blomster

Jeg tænker dog at geare lidt ned denne gang, da vi sidste år stod tilbage med kager nok til at åbne et bageri.  Bollerne er heldigvis bagt – jeg synes det er så kedeligt at bage med mel-dej. Men kagerne! Kagerne skal først laves lørdag.

kage2Some day! I will make this. Wauw!

Planen er at lave en hindbær/jordbær agtig lagkage og så en chokoladelagkagebombe. Sidstnævnte er efter Roberts ønske. Han elsker (læs: ÆÆÆLSKER) chokolade og han er sikkert ikke den eneste, så choko-chock må være på sin plads.

Det bliver en god søndag – UDEN træning! (eller broccoli).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I form med Heksen på 3 uger (som om!)