En Østrig fortælling #2 Drage-døds-bjerget

Vi har fundet en perle i Østrig

IMG_5676Den udendørs pool leder ind til en indendørs pool…

Jeg har måske nævnt 8 gange indtil videre, at hotellet er for fedt. Men lad mig da bare skrue op til 9. For her er virkelig fedt.

IMG_5684Hvor der er grotter med boblebad

Personalet er søde, rare, hjælpsomme og tilpas tilbageholdende. Ikke noget med at lalle rundt og chit-chatte, når man ikke gider (findes der noget værre)? Der hersker en vis pli her, hvilket betyder at der ikke er nogle skrigende børn, der forstyrrer måltiderne eller poolområdet. Her er fitnessrum, udendørs sauna og spaområde med klinik hvor jeg tror jeg skal ned og æltes på et tidspunkt.

IMG_5685Helt hyggeligt – og roligt

Der er en vandrefører tilknyttet stedet, som hver dag går guidede ture man bare kan hægte sig på. Der er en sød pige, Anouk, tilknyttet stedet som fungerer som en slags pædagog. Hun arrangerer ture for de små og andre aktiviteter der kan aflaste forældre, hvis man har brug for det. Her er guidede mountainbike ture, rafting ture, tennishal og jeg kunne blive ved. IMG_5682Med dejlig sauna

Her er rent og pænt og roomcleaning med det samme du går ned til morgenmad, så badeværelset skinner, lagnerne knitrer og glassene skinner, når du kommer tilbage.

IMG_5677Det er svært at indfange stemningen på billeder, men her er så autentisk, hyggeligt og fuld af krummelurer, små gange og hemmelige hjørner. Eventyr!

Jeg er fuldstændig forelsket i det her sted og det er sikkert at sige allerede nu, at det ikke er sidste gang vi frekventerer Hotel Gaspingerhof!

IMG_5690I går holdte Hr. Bergfürer Erich infomøde om turene, mulighederne og hotellet generelt. Man fik en lille kop med snaps og et udvalg af hans private billedsamling. Så sad man der – helt voksen/forælderagtig – fun! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Østrig fortælling #2 Drage-døds-bjerget