Badeværelses-beom

Vigtig viden, ligegyldig info

the_little_book_of_witchcraft_sign_witch_witchcraft_spells_charms_68c61a23

– Jeg er stadig uforstående og træt (!) af den udvikling det danske sprog tager. Især fraser som; ‘skud ud til…’ (kan vi ikke holde det til det engelske slang udtryk – shout-out?), ‘det er ok frossent’ (videreudvikling af ‘køligt’ – som vel i sig selv er slang? Slang af slang – wow!),

– Det der med at få bumsehud i en alder af 30? Jeg ligner en 15årig med pizzafjæs i de her dage! Skrid!

– Min trang til at købe tøj er ved at indfinde sig igen. Det er næsten et trut værdigt – jeg var ved at blive bekymret, alvorligt, for mig selv.

Drikke1Det der er mig, når jeg skal drikke vand – helt opgivende

– Det ældste barn er for alvor ved at gro et pre-teenager gen. Vi snakker ulykkelighed over fennikel i salaten ved aftensbordet. Med tårer. Shit! (Stakkel. Jeg misunder ikke de der teenageår, der prikker den lille dame på skulderen).

– Jeg priser mig lykkelig for, at en af mine bedste veninder også har et bonusbarn. Lidt ligesom at have en virkelig god studiemakker, når man sidder i eksamen til halsen.

– Bruger meget tid på at tænke over, hvorfor kaffe bare er federe at drikke end vand? Jeg hader at drikke vand. Hader. Og det er ret irriterende, når nu det er så godt for hele den lille mekanisme.

snl-mom-jeans-skit-photoJeg er i virkeligheden ret bange for at komme til at se sådan der ud, med et par mom-jeans på. Yikes..

– Umiddelbart er jeg ret stor fan af de der mom-jeans, men det kommer til at tage noget tid at finde de rigtige. Jeg kan i hvert fald fortælle, at dem fra Acne ikke er særlig gode når man har mere end to håndfulde kød på røven. Ikke gode!

– Faktisk har jeg ikke været ude og rejse siden jeg var i Italien sidste år i juli – gik det lige op for mig sidste dag. Måske derfor jeg glæder mig som en kat der skal have fløde, til at komme til London.. og Berlin… Og Paris.. Og Østrig.. Og LA?!

– Blev bekræftet i hvor fedt det er at bo i lejlighed på Nørrebro, da ungerne havde optur over at have en grønthandler, kiosk, Fakta, frisør, slagter, metro (om 4 år!) og Den Røde Plads, som kær nabo. Win!

– Blev i kraft af ovenstående igen overbevist om, at jeg aldrig kommer til at bo i hus.

superkilen03_stor.jpgDen Røde Plads fra en fugls sted

– Da jeg gik rundt inde i Tiger i dag, tog jeg mig selv i, at udvælge alt det der skal være i mit penalhus til oktober. Nørd!

– Har indset at slanke lår aldrig kommer til at være fast inventar på mit legeme. Med mindre jeg gider at træne 7 timer om ugen, resten af mit liv. Det gider jeg ikke! (ps. lad værre med at google kødlår under billeder. Den tror man mener kødsår – ikke udpræget lækkert!)

– Har opdaget (apropos kære naboer på Nørrebro), at der er åbnet et frozen yoghurt spot alarmerende tæt på os. Sommer, lune aftener, gåture – you do the math.

– Der er mange der får børn for tiden – er der ik’?

– Er ret glad for, at jeg ikke er den eneste der spasser over det der dyrekort vanvid. Selv tv-værter gakker over det for åben skærm. Men det er også svært at gøre andet, med det diskussionsmateriale der ligesom er givet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Badeværelses-beom