Noget om abstinenser i flertal

Vigtig viden, ligegyldig info

the_little_book_of_witchcraft_sign_witch_witchcraft_spells_charms_68c61a23

– Jeg forstår ikke helt mænd, der spiller badminton. Tennis, ja. Squash, tjek. Men badminton? Florlette trin og håndled der kan dreje 360 grader. Nej.

– Voksne mænd der står på løbehjul? Vi behøver vel egentlig ikke gå nærmere ind i den?

– Mænd der står på skateboard. Se dét forstår jeg. I mine blå/grå øjne vil det aldrig gå af mode, eller blive træls at se på.

– Min hang til vin (på alle tidspunkter af døgnet) stiger støt – hele tiden. Det gør min hang til at købe tøj, derimod stadig ikke. Kan man blive tjekket for sygdom mod den slags?

– Lune boller med smør eller sex? Jeg er seriøst (næsten) i tvivl.

IMG_4659Sweet mother of chicken!

– Jeg har stadig ikke fattet, at jeg skal begynde at læse til efteråret. Tænk at have et penalhus igen? Avra, jeg glæder mig!

– Når jeg sætter mig ind i min nye bil, får jeg lidt lyst til at starte en taxavirksomhed, bare for at få lov til at køre i den – hele tiden. Anyone need a ride?

– Øhem forresten, når vi nu snakker om den der bil. I går da jeg skulle hente den lille fra legeaftale, var der på et tidspunkt en meget kraftig, orange blitz, fra en stillestående varevogn der blinkede mig lige ind i face. Det er ikke et godt tegn vel?

– Jeg ville give en luns af mit eget kød, for en lejlighed med tagaltan. Jeg bliver dødsond misundelig, når jeg ser de der solbadede sataner her i forårssæsonen.

– Min nakke har så valgt at strejke, når jeg kigger skarpt til venstre. Sjovt nok skete det lige efter workout i morges. Træningskarma is a bitch!

– De der lille mavetip jeg gav jer i går, og som jeg selv er begyndt at praktisere igen, gjorde at jeg var omkring 5 minutter om at sætte mig op i sengen i morges. Men som jeg sagde; it wørks!

– Om 1 måned skal jeg til London. Kage til alle på min regning!

Vans-SK8-Hi-Black-&-White-Skate-Shoes-_211092Jeg synes de er top seje

– Hvem var dum nok til at opfinde en 2 dages kort weekend? Hvorfor ikke 3 dage? Seriøst, ikke helt klog type vel?

– Jeg er så led og ked og træt, af den drejning det danske sprog tager. ‘Det’ ornli’ go’ stil du kør’ dig der’. Virkelig?

– Officielt har jeg nu lagt den blå presenning i vinterhi. Måske den dør der. Vores forhold tog en grim drejning her til sidst.

– Da jeg var yngre spillede jeg ret meget tennis. Det gad jeg virkelig godt at gøre igen, men hvad sker der med at tennisfællesskabet her i København er så snobbet?

– Jeg var brug for et par Vans hightop i sorte, brune ben og en sommerkjole. Nu!

– Mænd og håndbold? Lidt det samme som med badminton – spil nu noget fodbold i stedet!

IMG_4655Sejt!

– Hej.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om abstinenser i flertal