Jeg bliver aldrig modeblogger (promise) men....

Noget om abstinenser i flertal

IMG_4651Jeg har sagt det før, men gør det igen! Hvis du skal tusches er Le Fix stedet!

I dag var så dagen hvor jeg (eller min mand), endelig fik slæbt min tungeste del af kroppen over i svedhytten. Indrømmet var det meget rart – da det var ovre. Det er mere af pligt end af lyst for tiden, hvis nogen skulle være i tvivl altså?

Jeg stræber efter en lige så rar dag i dag, som jeg havde i går. Da jeg havde hentet min ensomme røde jernhingst ude på work, cyklede jeg ind i Guldbergsgade og mødtes med min veninde, der skulle have sin aller første tusch. Fik jo (som antaget) de vildeste abstinenser efter mere blæk i mit skind, da jeg hørte den summende lyd af metalblyanten. Derfor bookede jeg faktisk en tid, til at få lavet en tusch, jeg har overvejet i 1 års tid (og som jeg stadig er lidt i tvivl om), til engang i starten af maj.

IMG_4656Dygtige Gitte working her magic

Da veninde var pakket i plast og sendt videre, mødtes jeg med Robert og det ældste barn på den Røde Plads, hvor de hang ud med venner og kaffe. Bliver helt høj og sviller i knoppen af sol og udeliv.

IMG_4655Jeg ELSKER at bo på Nørrebro. Elsker!

Aftenen blev brugt på en tur på isbar, efter aftensmad og (apropos abstinenser) battle en svær trang til at gå på bar (sjusbar), men i stedet være dømt til voksenlivet med børn og rerun af Forbrydelsen. Ja, børn er dejlige og man har selv valgt dem (you know), men nogle gange kunne det sgu være meget fedt, hvis det var lovligt at stikke dem en skål popcorn og en livline til naboen.

Søndag! Den skal nydes som var det Roskilde Festival i høj solskin (åh – suk).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg bliver aldrig modeblogger (promise) men....