What's for dinner?

Børnearbejde og regnvejr

IMG_4849Den ældste klarede både støvsugning og gulvvask – sej type

Det der med at gå i seng lige præcis når jeg vil, tog jeg meget bogstaveligt i går. Jeg kæmpede en aggressiv kamp med mine øjenlåg, men kl. 01.30 vandt de og jeg lod min seng æde mig i troen om, at den først ville spytte mig ud ved 10 tiden næste dag. Det skete så ikke. Kl. 08.00 var jeg vågen og oppe?!

De små er ankommet, men jeg nåede kun et glimt af den lille, før han han stavrede ind i seng, som en teenager der havde været til discorave hele natten. Ved ikke hvad de har fyldt i de der unger til SFO-fest?

IMG_4852Det væltede ned

Den store var vild for at få lov til at vaske gulv (??), så Rob og jeg trak også i arbejdstøjet og sammen har vi brugt hele formiddagen på at gøre forårsrent. Det vil sige, det tog lidt overhånd for mig. Jeg skurede køkkenet, så det nu glimter og blinker på hver en overflade.

Da alle mand var færdige med rengøring og lur, drog vi mod den røde plads for at hænge ud og skate lidt. Men øh – 2 minutter ude i det fri begyndte det at plaske ned. Vi søgte ly i hallen og vendte så snotten hjem igen.

IMG_4848En af de der rengøringer der tager overhånd og tvinger alt ud af skabe og skuffer. Der går nok ikke længe før vi skal have nyt køkken – tænker jeg laver et indlæg om det

Heldigvis klarede det op, så jeg sendte de andre 3 ud af hytten, mens jeg har nisset rundt og lavet mad, vasket tøj og fået styr på det sidste oprydning.

Nu tænker jeg at det er Heksens tur til en lur (rimning?) og så tror jeg der er fællesbio og snollerras i aften. I morgen vil de små en tur på Byggeren, så faren og jeg har booket træning og godt vejr, der skal nydes med kaffe i den ene hånd og muligvis gennemsøgning af lopper med den anden.

IMG_4855I aften står på sundhedsfoder – godt til os alle

Miniferie I LOVE YOU!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What's for dinner?