Tirsdags nirvana

Smørhårs gnatmider og Geist

Geist 1Virkelig gode sjusser

Puh. Der er lidt gryn i øjnene her til morgen. Jeg bliver aldrig god til kombinationen; sent i seng/tidligt op, på en school night. I virkeligheden er det lige meget, for jeg havde den hyggeligste eftermiddag og aften.

Jeg spænede ud i det gode vejr da jeg fik fri og kastede mig op på jernhesten, som i galop fragtede mig ind til byen. På Sølvtorvet gjorde jeg et stop. Der ligger en rigtig fin butik med dimser fra en glemt tid, bestyret af den dejligste dame med læbestift mere lyserød end Barbies bil og som i øvrigt sirligt er aftrykt på det glas hvidvin, der stod på bordet. Kl. 16.30. Love it! Jeg fandt en fin krukke, der skal huse min snarligt købte kaktus.

Geist 2Virkelig gode snacks

Efter det travede jeg videre i Bolia (fine ting, hva’?), hvor jeg gjorde et scoop og til sidst rundede jeg af i Magasin, som meget belejligt havde 30% i deres interiør afdeling.

Da jeg ikke kunne bære mere, mødtes jeg med Sarah på Geist, hvor vi var så heldige at kapre et bord i solen ude foran. Sikke en parade af pastelfarvede, kakibuks, bare ankler i sejlersko, smørhårs befængte typer, der tropper op sådan en random tirsdag. Klaus Riskær himself sad selvfølgelig og holdte hof, med en hær af førnævnte gnatmider, der alle kæmpede en kamp om hvem der kunne bælle mest rosévin, samtidig med at ligne en pomadeprins. YEEZUS!

Geist 3Virkelig god mad

Robert joinede og vi fik både sjus, sparklende (er det et ord?) hvidvin, dejlig bøf og god kaffe. Da det blev for køligt for forsamlingen, pakkede vi Sarah i rygsækken og tog hende med hjem til os, hvor vi rundede af med en nathue (G&T, ik’?), inden alle mand driblede til køjs. Så hyggeligt at have logerende veninde i hytten, om end det kun er for en nat.

Mere sol. Mere vin. Flere venner. Mere spontanitet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdags nirvana