Det er tid til en make-over

Tirsdags nirvana

gennerJeg kan mærke der er guld at hente der

Dagene er lange, når solen blinker kælent udenfor vinduet, fra tidlig morgen. Derfor er det eneste jeg har lyst til, når klokken ringer frihed, at skride ud og få et skud ægte D-vitamin. Jeg har tænkt mig at starte projekt ’opgradering af hjem’ allerede i dag. Både fordi jeg er virkelig ivrig og fordi at sådan noget bare tager lang tid. Der ligger et par små butikker, som jeg tænker kunne hjælpe mig på vej, til at fuldende det billede jeg har flydende i mit lille hoved af mit kommende hjem. Så skal jeg finde mig noget virkelig god kaffe, som skal nydes i skarp overvågning af den gule planet.

gardhave-geistHer skal jeg nyde min aftensmad med mine bedste mennesker

I aften skal jeg på verdens måske bedste date. Jeg får fornøjelsen af min dejlige mand og min sødeste veninde i skøn forening. Denne smukke reunion kommer til at foregå på Geist, for på den måde er der både sikret god mad, god vin, god kaffe og gode omgivelser. På sådan en ellers kedelig tirsdag, er sådan en set-up måske lidt det samme som nirvana.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er tid til en make-over