Bonusmor til kaffen

Doughnuts, bøsser, bil og Bloggers Delight

IMG_4613Der var sørget godt for os. Jeg var bare ikke lige i ‘dybstegt dej’ mode, i dag

Kapow – mig der ramte sofaen, tung af en pakket dag, spækket med gode ting.

Min højre fod har trippet noget spjæt agtigt hele dagen, for at ramme speederen på min nye bil. Og må jeg lige sige, at det var al ventetiden (og pengene) værd. Jeg er forelsket!   Den er lige så fantastisk at køre i, som jeg har haft hede drømme om.

Den fik sin jomfrutur (noget mere uskyldigt, end ordet ellers lige associerer til) indtil Bloggers Delight HQ inde ved Trommesalen. Her blev den pænt sat i bås, mens jeg deltog i en fokusgruppe, der skulle vise sig at være aldeles hyggelig og givende. Jeg mødte nogle af de søde mennesker, der sørger for, at alle vi skriblere, kan få lov at smide vores ord ud i cyberspace på en kyndig måde. Ligeledes fik jeg sagt goddag til nogle af de andre, der ligesom mig, har valgt at have en +blog.

IMG_4614GOOD!

Efter 2 timer og et fad med doughnuts der kiggede kælent på mig, tog jeg den goodiebox vi så venligt blev givet og spillede badass på den 10 minutter (alt for) korte køretur hjem. Her blev jeg mødt af 3 yndlingsmennesker, der alle nissede rundt på hyggeligste, hjemlige vis. Vi sad længe rundt om bordet i dag og fik en snak om crushes, kærester, fattigdas (Adidas med 2 striber), bøsser og problemer i børnehøjde. Det var ret hyggeligt og jeg kunne egentlig godt have blevet siddende, men det er school night og nogle har brug for mere søvn end andre (her kan man blive i tvivl om det er de små, eller de store)?

IMG_4616Dejlig lille kasse at score for et hyggeligt arrangement

Nu er jeg basket og tænker at bunde resten af den flaske Amarone, som Robert poppede i mangel af værre (P-bøder kan godt kræve en kop voksensaft). I morgen er det weekend og det i sig selv, er værd at slikke flasken for.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bonusmor til kaffen