Middelklasse? Jeg skal give dig middelklasse!

Der er så meget jeg ikke forstår…

…. Altså, det er der virkelig. Nogle gange overvælder det mig fuldstændig og så meget at jeg bliver nødt til at dele. Hør lige her f.eks.

Jeg forstår ikke:

  • Den der selfiestang? Altså helt seriøst? Har man den så lige med i tasken og når ’THE moment’ er der råber man ’vent, vent, veeeent’ og så hiver man lige fold-ud antennen op af tasken og javer den op i sin mobil? Really?
  • Fodgængere?! Eller, deres hysteri. Der er et sted på min rute, på vej til arbejde om morgenen. En lille overgang fra fortov til busstoppested, hvor der altid kommer 20-25 cykler bragende efter et lyskryds. Hvorfor skal man som fodgænger vade over på den modsatte side, midt i cykelrykket – når bussen alligevel ikke er kommet, eller på vej? Det måtte jeg simpelthen spørge en mor med sin 9 årige søn om, da hun ligesom gik den her lille catwalk sidste morgen. ’Jamen, det er da min ret’! Igen, really? Det er din ret at være virkelig irriterende overfor ca. 25 andre mennesker? Et spejl og en hobby – jeg gir’.
  • Øhm, capribukser?
  • At jeg kan blive SÅ hys, når min kagebagning ikke går præcis, som jeg gerne vil have det til. Prøv at spørg Robert om lørdag eftermiddag, da jeg skulle samle den ene af kagerne. Virkelig moden Ninna lige der (med løg på)!
  • Bananfluer? Hvis de alligevel er for langsomme til at accelerere en flugt, når man forsøger at klappe dem, hvad er pointen så i at leve anyways?
  • Hvorfor alle skal spasse så meget ud over den der skolereform? Ja, så børnene er i skole lidt længere? Til gengæld er der jo indlagt mere bevægelse og tid til at fixe lektier i skoletiden. Faktisk kan jeg da godt forstå, der er mange børn der klynker, når deres forældre bakker dem op i, at det er overgreb på de dyrebare englebørns tid. Beklager, men jeg synes det er noget pjat!
  • At det er september om lidt? Hvad så med sommer? Og bare ben? Og lyse nætter? Og alt det andet, der gør mig til et mildt og rart menneske!
  • Hvorfor mine små usle hove af nogle fingernegle, pludselig igen er begyndt at flække og spalte, når intet er uændret. Beelzebub negle!
  • Hvorfor nogle fitness instruktører insisterer på at tro, de er med i X-factor under træning. Nej! Det er du ikke og hvis du var, var det et stort ‘nej tak’ herfra. Æsj!
  • At jeg smutter til Paris i morgen og til Los (f’in’) Angeles om 12 dage. Fatter.Ikke!
  • Hvorfor det var, at jeg ikke lige tjekkede, at det var de rigtige jeans jeg fik med, til dagens outfit, efter træning i morges. Jeg har så valgt at tage ultra-skinny-stram-røvs jeans’ne med, hvilket betød at tage bukser på i morges, mest mindede om at få en meget fluffy sovepose smurt ind i creme, ned i et meget lille hylster. Det kan egentlig ikke have været særlig pænt. Ps. de sidder nu og det går – men det kan godt være jeg ikke kan løbe DHL i aften, fordi der ikke kommer noget blod til mine ben!
  • At jeg har været SÅ slimey for 6 måneder. Stakkels ellers så dejlige fyldige røv.

 

1 kommentar

  • Denice

    FYI:
    Udgang på en lille helle mellem cykelsti og kørebane

    I situation 3 skal passagererne stige af på hellen eller gå ud på hellen – uden at være til gene for cyklisterne.
    Problemerne omkring situation 3 opstår gerne af to grunde: •Pladsmangel: Der er ikke tilstrækkelig plads til alle buspassagererne, der venter på hellen.
    •Buspassagerer skal krydse cykelstien: Fx når det regner, læskuret står inde på fortovet, og fodgængeren må forcere cykelstien for at komme hurtigt i ly.

    (https://www.cyklistforbundet.dk/Alt-om-cykling/Love-og-regler/busser-og-cykler)

    Tror sørme damen tog fejl og du havde ret 😉

    Kh Denice

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Middelklasse? Jeg skal give dig middelklasse!