Uprætentiøs mærkedyr

Peanutbutter-manden

IMG_3837Min peanutmayn

Nogle gange når jeg synes det at være bonusmor, er hårdt og træls og jeg ville ønske at en anden kunne tage min plads et par sekunder, glemmer jeg lidt Hr.Robert og hans rolle. Men jeg kom til at sidde og stene over det – Roberts rolle i hele bonusfamilie konstellationen, mens vi var i sommerhus og jeg havde uanede mængder af tid, til både at spise rigtig meget (suk), men også tænke rigtig meget.

Selvom Robert selv har valgt at blive skilt fra børnenes mor, gifte sig med mig og derved skabe en ’ny’ familie, betyder det jo ikke, at det ikke må være svært nogle gange. Jeg hører ham aldrig, ALDRIG, beklage sig eller mække over situationens tilstand. Ikke desto mindre befinder han sig i en position, hvor han skal please, ikke bare sine børn (først og fremmest) men også mig og til dels også hans eks. Han er ligesom peanutbutteren der holder sandwichen sammen og det må fa’me være en udfordring nogle gange. Han skal ligesom finde mellemvejen mellem at være crunchy og smooth jordnøddesmør.

IMG_3847Jeg er altså klart mest til den med crunch (if you know what I mean)

Jeg spurgte ham over en kop rødvin i førnævnte sommerhus, om det ikke er press nogle gange, hele tiden at balancere børn, kællinger og også egen business på fingerspidserne. Hans umiddelbare svar var ’nej’. Han forklarede mig at han selv har skabt situationen og derfor også må være skarp nok til at kapere den. Nu er han også en ret ’lige på’ kind of guy. Er der noget han ikke synes fungerer, så får han det til at fungere. Tiden arbejder heldigvis også for os alle, for jeg tror da det var svært for ham i starten, at håndtere sindssyg, ustyrlig, gak forelskelse, samtidig med at to små børn ikke skulle føle sig forsømt eller overset.

Ligesom jeg hylder alle bonusmødrene derude, der gør en indsats for at holde af en anden mands (og kvindes) børn, vil jeg hermed også godt hylde alle de fædre, der formår at opføre sig ordentligt, samt dele kærlighed og respekt lige, overfor sin partner, sine børn og til dels også sin eks. Det kræver sgu alligevel sin mand!

IMG_4015Tak!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uprætentiøs mærkedyr