Live a little - and so I did!

Vi har en kage SOS

 

 

 

SNITTEFaktisk synes jeg jo at en rigtig snitte er med hvid glasur og runde krymler

Selvom vi tidligere var en tur i Fakta for at hive hver vores tømmerhammerkur ned fra hylderne, tænkte jeg ikke lige der på at jeg godt kunne blive ramt af en latterlig kagetrang i løbet af eftermiddagen. Og nu sidder jeg så her, og ser en virkelig dårlig film med Rene Zellweger (dengang hun stadig havde sul i hovedet og lår der ikke er hule), Robert sover og jeg har kun latterlige påskeæg fuld af marcipan, fordi nogen har spist alle dem med nougat?!

Hvem bringer ud?

 

 

2 kommentarer

 • Denice

  Hallo 🙂
  Håber det er ok jeg spørger, men hvordan er du blevet taget imod af bonus-ungernes mor? Du har skrevet, at I som to familier finder fint ud af det med ungerne, hvilket jo lyder fantastisk. Men du og morens forhold? Tænker lidt over det, da jeg har en veninde, som blev skilt for et par år siden, og hendes X har fundet en ny, yngre model… Og det er mega svært for min veninde, hvilket gør hun ikke altid er helt fair :-/

  Og nyd din tømmermændsdag!! De er så hyggelige når man er to, og IKKE har unger rendende. I miss those days 😉 ha ha!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bonusheksen

   Helt okay du spørger 🙂 Jeg laver et indlæg om det en af dagene… for det er jo faktisk et ganske godt (ømt) emne. Og tak – jeg har lige slugt en hjemmelavet deluxe burger og er nu ved at være klar til lur. God søndag til dig også.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Live a little - and so I did!