So far it's been GOOD!

Live a little – and so I did!

IMG_4359Llama. Et besøg værd for de fine fliser overalt

Nogle gange tager tingene bare en drejning, ik? Det gjorde de i hvert fald i går, for Rob og mig.

IMG_4351ih… jeg ville ønske jeg sad der stadig

Vi havde en ‘et glas vin’ date med min yndlings Sarah, hendes kæreste der var på besøg fra Paris og en af mine andre veninder. Vi var ret besluttet på, at vi bare lige skulle ind og sige hej, kvæle en kop ‘saft’ og så hjem i ordentlig tid. La-la-la. Vi kom først afsted hjemmefra kl. 23.30, efter at have lagt 2 flasker vin i seng og så var vi ligesom i gang!

IMG_4377My possé

Men shit hvor havde jeg bare den bedste aften, længe! Vi startede på Fiat hvor de andre havde spist og fik spritzer, vin og cigs ude i deres dejlige gårdhave. Efter det skred vi på Llama hvor vi dansede som skulle vi have savet benene af i morgen. Da vi havde lukket Llama, driblede vi ind til naboen – Dansebaren, hvor vi fortsatte vores lille show. Da vi også havde lukket dét sted, rykkede vi endnu engang til højre og røg på Sunday. Jeg bliver aldrig rigtig gode venner med det sted, men jeg var ikke klar til at gå hjem og det lå jo lige der. Da vi også lukkede Sunday, sagde vi godn… godmorgen vel, kl. var 06.00 (judas sommertidsskift) og så gik vi ellers 100 km i silende regn for at få en taxa.

IMG_4366and my girls

Jeg er bash i dag, men jeg er ligeglad. Det var SÅ sjovt og jeg kunne have blevet ved hele morgenen. Desuden gør det mig ikke noget at flaxe rundt på sofaen, glo ud på regnvejret, stene B-film og agere puttepindsvin, sammen med Rob, hele dagen.

IMG_4380Ingen klager herfra

Der er kun 3 arbejdsdage i næste uge og så står den på lidt gokferie. I can do that.

IMG_4378Ja ja, som udgangspunkt sagde jeg jo!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

So far it's been GOOD!