Lige min kop the

Me, me, me

Strand migMe

Egentlig havde jeg aldrig set mig selv som blogger typen. Faktisk har jeg haft tendens til at synes, at hele den der blogger verden godt kunne virke temmelig overfladisk. Det synes jeg til et vist punkt stadig.

Der er virkelig mange topseje, tjekkede, ærlige og oprigtige bloggere derude. Jeg har enorm respekt for dem der formår at føre en personlig og hudløs ærlig blog, uden at det bliver selvudstillende på en pinlig måde. Pointen med en blog – eller det som læsere synes er sjovt, er vel at få lov til at snage i andres liv?

De blogs jeg selv følger og som jeg bliver ved med at komme tilbage til, har alle det tilfælles at de giver mig et indblik i et liv – deres liv. Jeg mister til gengæld ret hurtigt interessen for de blogs, der minder mere om et fotostudie, end om et liv.

kys migMe, me

Balancen omkring det at føre en vellykket blog, er vel det der er den gyldne smørklat. Jeg tænker at man som blogger skal være indstillet på, at lade andre få et oprigtigt indblik i det man går og tumler med. Man bliver nødt til at lette lidt på plasteret og vise hudafskrabningen, uden at det behøver blive en guidet tour over et blodigt kødsår. Jeg mener, vist ved i noget om min fortid, mit ægteskab, mine bonusbørn, mit hjem osv., fordi jeg har valgt at dele det med jer, ud fra et hudløst ærligt perspektiv. Omvendt kommer jeg aldrig til at vise jer mit beskidte vasketøj, eller invitere jer med ind i min jomfruseng (pffff), fordi det bliver for privat, eller – det ér bare privat.

Der er en grund til at magasinbranchen lider mere og mere. Det er let at læse blogs og mængden af selviscenesættende, delevenlige væsner (ja, mig selv inklusiv), bliver bare større og større. Jeg håber egentlig det bliver ved med at være populært at blogge, fordi jeg synes det er en genial måde at hente inspiration og friske inputs, fra andre sejlinger. Heldigvis kan man jo selv vælge, hvem man dagligt vælger at klikke sig ind på.

Jeg elsker at blogge. Jeg elsker endnu mere, at alle jer derude bag iphones, tablets, pc’er, macs, ipads og i-go-nuts, gider læse med. Det håber jeg i vil blive ved med – mere end i aner faktisk.

Ninna migMe, me, me (og min dobbelthage)

2 kommentarer

  • Lisbeth

    Hej :grinning:
    Egentlig har jeg villet kommentere på mange af dine indlæg, men bag en Ipad, er det blevet ved tanken.
    Jeg har fyret mange af de blogs jeg fulgte af manglende interesse.
    Grundene til at jeg følger dig er mange! Jeg genkender min forelskelse i manden i mit liv (efter 18 års ægteskab), mine holdninger og meninger om verden.
    Du er markant mere modig end mig, og jeg kan godt lide, at du udfordrer mit tåkrumningbarometer 😀
    Fortsæt endelig, tak!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bonusheksen

      Ej men for fanden Lisbeth. Det er jo bla. en kommentar som dén der fra dig, der gør at jeg synes det er fedt at blive ved med at blogge. Tak fordi du tog mod til dig og gav dig selv til kende. Min fredag har været ret god fra jeg stod op – den blev lige lidt bedre. Happy weekend til dig 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige min kop the