Bare fordi jeg er tennispige, er jeg altså god nok! (!)

Støvledruk, Playmobil gemme og hønsesalat

Playmobile

Et af vores vennepar som var med til gak i lørdags, havde beriget hele vores lejlighed med små Playmobil mænd, som vi stødte på overalt i løbet af igår. Jeg er ikke sikker på, vi har fundet dem alle endnu – så fun altså!

Wupti. Lige så hurtigt som ugen går, forsvinder weekenden som ved et trylleslag. Det har været en mærkelig en af slagsen, god men lidt mærkelig.

Lørdag vågnede jeg kl. 8.15 (!!), helt åndssvagt frisk og klar til at stå op. Kl. 10 var jeg ovre og træne og kl. 11.30 var jeg hjemme igen. Rob havde afleveret de små til soveaftaler, og vi ville egentlig have været ude og drikke kaffe og tjekke lidt butikker. Det var bare som om, at dødstræthedsskyggen overmandede os begge og tvang os tilbage i sofaen med kaffe og rugbrødsmadder. Vi besluttede at overgive os, og blev liggende.

Kl. 15 hakkede jeg trætheds Tonny i munden og drog til dejlig fødselsdag hos Ms.B! Det var en virkelig dejlig eftermiddag med sukker OD, hvedemels voldning og kaglen, som kun 8 høns kan gøre det.

bamse boller

Bløde, hjemmelavede boller med smør. Ingen spelt, ingen kerner, just LOVE

Hen af aften efterlod jeg fødselsdagen for at tage tilbage til min mand, der havde ryddet hytten og lavet en ordentlig potte chili con carne. Vi nåede lige at dele et par sjusser, inden vores aftenpossé ankom. Virkelig hyggelig og virkelig gakket aften. Noget med at spise hønsesalat med ske, drikke af en sko og være aldeles opfindsom udi musik. Kl. 4.30 forlod de sidste os, efter 1 klage fra overboen, flere tomme flasker end jeg orkede at tælle og en stue der lugtede som den ondeste smugkro. Rob og jeg lukkede ned med en skål chili og en nathue i køkkenet. Fremragende!

Hønse

Jeg slap heldigvis for at æde det der stads – til gengæld fik jeg æren af, at drikke øl af en støvle

Søndag havde vi et par rollinger der skulle hentes og meget apropos mit skriv fra i fredags, var det Hr.Tingleff der var chauffør, mens jeg ordnede drukbulen. Resten af søndag blev brugt på at sove, spise boller med nutella og stene serier. De små blev (meget belejligt for de voksne), inviteret til fødselsdag hos en af deres legekammerater oppe på 4. sal (jeg ELSKER at bo i lejlighed). Det betød at Robert og jeg kun bevægede os, når der skulle smøres mad eller når vi var ved at få liggesår. Først kl. 18 fik vi sparket os sammen til at handle og lave aftensmad.

Nutella boller

No words needed!!

Og nu er det mandag. Og en ny uge griner mig lidt ind i face. Men den bliver stille og rolig. Ingen druk, ingen vilde planer – og det passer mig perfekt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bare fordi jeg er tennispige, er jeg altså god nok! (!)