Farlige æbler og midlertidig flugt

Rød Rynkeby og baconben

IMG_3706Alt foregår i sengen disse dage.

Jeg er syg! Ikke bare lidt snot og hoste, men syg syg. Som man var det, dengang man var barn og hele verden snurrede rundt i nogle dage og hvor det eneste der virkede, var rød rynkeby saftevand. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har været så ramt, som jeg er nu.

Det passer mig virkeligt dårligt at være bundet til sengen lige nu. I morgen aften holder min smukkeste veninde fødselsdag, og jeg vil så gerne med. Søndag drager vi til Ystad og jeg gider bare ikke være en slaskedukke. Pt. er mine små ben så varme at man kan stege bacon på dem.

IMG_3707Måltid 1 ud af 3, på 3 dage… ren elendighed!

Jeg ringede til lægen i morges, da jeg er ret sikker på at jeg har hentet mig noget halsbetændelse oveni mit feber helvede. Jeg håber hun er rundhåndet med noget dope der kan æde det her shit, i en hulens fart. Vil også godt snart over og træne igen!

Robert passer på mig, laver the, kolde drikke og mad i det omfang jeg kan overskue. Det er rart, når nu det gør nas bare at dreje hovedet.

IMG_3708Iskold jordbærdrik a’la Rob!

Jeg har en masse at sige, men orker ikke at fokusere på tasterne, da mine øjne svier og løber i vand, konstant.

Host host – ynk ynk!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farlige æbler og midlertidig flugt