Du er ikke optaget endnu. Desværre

Farlige æbler og midlertidig flugt

Egern

Det er mega ærgerligt man ikke kan tage et ordentligt billede. Den lille rød/brune klat i midten af billedet, er et egern. Det vildeste, sejeste egern der tæsker rundt lige ude foran mit vindue. Jeg kunne bruge timer på at glo på det

Halvvejs gennem labyrinten for at finde den store kop med sjus (læs halvvejs gennem ugen).

Ungerne rykkede ud af casa dé Nørrebro og tilbage til Rødovre i går, og Rob og jeg er atter os to. Jeg kan GODT lide mine bonusøgler og jeg synes det er DEJLIGT når vi har dem. Men efter 8 dages intenst samvær, er det også dejligt at få min mand og hans opmærksomhed helt for mig selv. This does not make me evil!

Vi droppede træning i går, det var så tiltrængt og i stedet brugte vi aftenen på at nisse rundt, sludre og stene Sopranos. Det var rart! I morges kl. kvalme bimlede den skingre hævner os op og befalede os over i slavecentralen, hvor vi blev tæsket vågne. Jeg kan godt lide morgentræning – når først min lille krop har forladt den varme rugekasse og jeg forstår at jeg ikke kommer tilbage i den før 15 timer senere. (15 timer? Fuck!)

I går var faktisk en lidt (uhøjtidelig) speciel dag. Robert og jeg havde nemlig været kærester i 2 år. Eller, faktisk er der lidt tvivl om det var d.5. eller 6. januar det ligesom skete. Guldøl og sidevogne i sæt smadrede lidt fornemmelse for tid og kommende traditioner. Anyways, 2 år – det er gået latterligt stærkt… og samtidig føltes det som var det i går, at Robert stak mig æblet der sendte mig totalt til tælling efter første bid.

Whiskey

Den der whiskey sjus førte 7 dage senere til et kommende ægteskab

Vi er ikke chokoladefondue/frugt/blomster typerne, så begivenheden tiltrak sig ikke yderligere opmærksomhed. Dog har vi heller ikke fået fejret vores 1 års bryllupsdag, som allerede ligger 2 måneder tilbage. Derfor drager vi på søndag til Sverige, hvor vi napper et lille ophold på Ystad badehotel. Jeg kan faktisk ikke vente. Selvom vi lige har haft ferie sammen, har jeg ikke rigtig haft Rob for mig selv og jeg trænger til det.

I aften står på dobbelt træning og så på hovedet i seng for den lille dame her. Jeg er sløj med ømt skind og ru hals og det passer bare slet ikke ind i skemaet, at være syg lige nu. Først skal jeg dog lige ud og hente en meget speciel fødselsdagsgave, til en meget speciel veninde, der holder en meget speciel fødselsdagsfest på lørdag. Men mere om det senere.

ham

14 dage efter vi blev kærester. Det er fandme gak at tænke på nu!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du er ikke optaget endnu. Desværre