Gøgler gevandter og bonus battles

Gibbonaber og Britney

IMG_4520

Tænker at tage hul på den der satan i aften

Lidt ligesom der bare er noget over fredag, når weekenden rammer (gerne samtidig med et skud gin), er der også bare noget over lørdag morgen. Altså, hvis man ikke ligger i fosterstilling og savlende gnaver i sin egen storetå, i håbet om at det er en cheeseburger. Men når man rent faktisk præsterer at holde sig fra at tilsvine sit eget legeme med sprit fredag aften, er lørdag morgen særligt kærkommen. Robert og jeg endte med at afprøve samtlige kroge af sofaen i går, i selskab med diverse b-film på Flix. Jeg brugte da også lige noget tid på, at få min mail til at fungere på min nye tlf. Jeg er, og har altid været, ‘kan selv’ typen (prøv at spørge mine øvrige klanmedlemmer, øhem). I går var da ingen undtagelse, men efter 138 forsøg og på grænsen til at antænde noget, måtte jeg overgive mig til Robert, der selvfølgelig fik pisset til at virke på 5 min. (aftenen var redet, phew).

I morges vågnede jeg så kl. 08.30 ved at min (mail fungerende) guld fugl af en telefon kvidrede, at det var trænings tid. Nåh ja, og så sammen med Søs Fenger der åbenbart var dagens gæst med, ‘Du er’. Seriøst, hvor fanden kommer de der random morgen sang besøg fra?! Hverken levende eller vågen, kastede jeg mig i trikoten (læs træningstøjet) og smed mig op på min, ligeså nær døds fallerede cykel. I dag havde jeg en træner, jeg ikke har haft før. Nogle gange er det vildt fedt, fordi man får den der WUHUW oplevelse. Andre gange ville man bare ønske, at man havde mødt et stort hul i jorden på vejen derover. I dag var sidstnævnte. Det var lidt ligesom at blive instrueret af den kvindelige udgave af gibbonaben, til lyden af både Avicii (fortæl mig hvorfor? Hvorfor?) og Burhan G med den der ‘Karma’. Holy banana, det var en time af mit liv jeg bare aldrig får igen. Men hey, jeg kan mærke jeg har rygstykker og fistne inderlår.

Da jeg var færdig styrede jeg gangeren i retning af den nærtliggende kaffebar og belønnede mig selv (hvilken belønning?) med en latte to go. Da jeg kom hjem, ryddede jeg bulen hurtigere end Forrest Gump spiller bordtennis (det er ret hurtigt), mens min kære mand er ovre og arbejde på sine guns.

Snart går turen til baby inspicering og så kan det ikke vare længe, før jeg skal til at spænde elastikken og gøre mig klar til at ligge et alko drop. Det kommer lige til at kræve lidt hjælp fra Josh Homme og måske endda Ms.Britney (pre gakkelak adfærd), men så tror jeg også jeg er parat.

Hav en fab lørdag ya’ll.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gøgler gevandter og bonus battles