De 5 vindere

10 ting jeg ikke forstår

  • Det der med at gå og tale i telefon, med modtager på speaker? Eller facetime på åben gade, bus, metro, andet offentligt rum, hvor hele verden kan følge med i, hvad der lå i kummen i morges. Hold op!
  • Grys sovemønster?
  • At jeg er så latterligt bange for at glemme noget, når vi skal ud og rejse. Jeg har jo lavet 20 lister, der sirligt er krydset af – og så har jeg i øvrigt også pakket 2 uger i forvejen (indsæt lussing her).
  • Hvordan jeg kan blive VED med at finde ting på WISH, som jeg ikke kan leve uden. Det begynder, at blive et problem.
  • Hvorfor man skal arbejde?!
  • Skomoden pt. Somebody please explain?
  • Billedresultat for malene birger shoe furHvor længe ens kasser skal blive ved med at være ømme, som dengang myggestikkene begyndte at vokse, efter et ammestop. Hver gang Gry losser et flæskeben ind i en af de tomme kartoner, er jeg ved at gå i gulvet.
  • Juicekur? Udrensning eller ej. Det virker bare dumt.
  • Hvorfor man ikke får en stram og bikini anstændig krop af at leve af lasagne. Jeg ELSKER lasagne!
  • At jeg om en uge sidder og drikker Mai Thais med fødderne i min egen, private pool. WHUT?!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De 5 vindere