Om et sejt navn og en blålig pizza

Bling up your life

Okay, her kommer noget der vil få alle glimmer gæs op af reden. Jeg har altid haft en svaghed for ting der glimter. Lige siden barns ben er jeg blevet draget som en skade, mod funklende genstande. Det er næsten lige meget hvad det er. Hvis det glitrer, er jeg der som et svin efter trøfler.

Derfor har jeg også sygt optur over det her og må simpelthen dele. En af de andre mammis fra min mødregruppe præsenterede mig for nogle måneder siden for en app. En app der skulle vise sig, at være en kur mod kedsomhed og en seriøs kilde til tidsfordriv. Nu er i advaret!! Appen heder Wish og man kan købe alt, ALT, hvad hjertet begærer. Også en helvedes masse (lort) du ikke vidste, du gik og manglede. Men du kan altså også få alt muligt nyttigt, har jeg erfaret. Det kan være jeg skal lave et indlæg, om alle de fede ting jeg har erhvervet mig fra Kina land?

NÅ. Tilbage til glimmeret. Jeg har købt det her ‘cover’ til min mobil, som gør, at jeg har lyst til at slikke på den, hver gang jeg ser den. Det er faktisk et udskåret klistermærke, du sætter rundt om mobilen og det gør den helt eminent at holde på. Telefonen glider ikke i hænderne på dig og så er det bare så pisse pænt.

Hvad siger i? Jeg prøvede at snappe et billede, hvor glimmeret virkelig fanges, men det var altså umuligt, så jeg stoler på, at i har en funklende fantasi.

Seeeeee….

img_0299

 

img_0298

 

img_0300

 

img_0301

 

Hvad siger I? Man kunne også få det i guld, sølv og alle mulige andre farver, men jeg kunne ikke stå for det multifarvede glimmer paradis.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om et sejt navn og en blålig pizza