Kh soveræven

Øretortur med indbygget coolness faktor

Så er det sket! Mit øre er nu en piercing rigere. Jeg VED bare, at i har siddet klinet til skærmen og ventet på resultatet heeele dagen. (Som om). Nå, for at tage mig selv og mit øre lidt seriøst… Jeg fik i dag stukket en kæmpe nål, ned igennem det hårdeste, mest knoldede stykke i øret. Jeg har i forvejen 3 huller i højre øre. 1 af dem er lavet ved en professionel piercer, de 2 andre hos en smykkeforhandler. Det er klart dem hos smykkeforhandleren der har gjort mest ondt – altså ud af de 3 huller i øreflippen, da det der med at blive skudt i ørekødet af en pistol, jo heller ikke er helt normalt? Men den her i dag, i knoldekødet, med nål – AV!

Jeg er hverken pivet eller pjevset af natur. Jeg vil sige, jeg kan tage min del af smerte og praler da også gerne i det stille, med at jeg klarede min fødsel uden nogle former for smertestillende, men det er en anden snak. Host. Jeg siger bare, at det der med at få jaget en fed nål ned igennem brusk snipsen i mit lillebitte øre, det gjorde sgu ondt. Én ting var smerten, en anden ting lyden. Forestil jer, hvis i spiser en hel kylling og kommer til at tygge i en klump brusk. Den der knasende, seje, vamle fornemmelse – og transformer det så, til at være lige ud for din ørekanal. Gys, jeg synes det var klammo.

img_0219

Således ser det altså ud. Ringen er lidt stor, da en mindre ville kunne hæmme hævelse/heling. Når den er færdig, kan jeg få sat en mindre i – hvis jeg lyster

Det var heldigvis hurtigt overstået, de var top professionelle og de kunne deres kram. Med betaling, betjening, piercing, farvel og god weekend tog det måske 15 min. og ved i hvad? Jeg synes faktisk det ser top sejt ud. Det er rockin’ på sådan en diskret måde og underspillet cool. Når det nu i udgangspunktet var for at slippe af med min migræne, at jeg gjorde det, er det bare bonus at det øger mit øres sejhed. Hvis det viser sig, at den gør jack for min migræne, lader jeg den sgu sidde alligevel – tror jeg.

Så hurra for det. Alt endte godt og nu skal jeg bare lige igennem de første par dage her. Lige nu føles det lidt som om, jeg har mellemørebetændelse og det har jeg egentlig ikke brug for… men det går vel over. Om lidt. Håber jeg.

4 kommentarer

  • Steffi

    Hvor sjovt, jeg kunne overhovedet ikke høre noget og synes slet ikke, at det gjorde vildt ondt :-).

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bonusheksen

      🙂 det tror jeg Cecilie bliver glad for at høre. Glæd dig over, at du slap for kylling, knas, brusk lyd.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Jeg har en tid til at få den lavet til april – og nu er jeg næsten mere nervøs end før 🙁 Jeg har faktisk også frygtet lyden. Er spændt på at høre om den hjælper

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bonusheksen

      Haha, sorry! Det var ikke formålet med indlægget. Så slemt var det heller ikke. Tror måske lige så meget det var fordi, at jeg slet ikke havde frygtet det, da den sidste jeg fik lavet gik så easy-peasy. Ingen stress, det skal nok gå fint og heldigvis var det overstået på 2 min. You can do it!!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kh soveræven