Kan man nå til enighed om opdragelse i en skilsmissefamilie?

Den fucking migræne

God morgen klattet fredag fra en begvendt heks. Her startede dagen med et migræne anfald af en anden verden. Som nogen måske kan huske, fik jeg for halvandet år siden, stillet en diagnose på min migræne (læs her). Yep, den lille satan bor stadig i mit hoved og titter sit grimme fjæs frem i ny og næ.

img_0108

!!!

Nogle mener, at når man bliver gravid og føder sit afkom, fødes mirgrænen med ud og forsvinder for good. Så heldig var jeg så desværre ikke! Med jævne mellemrum har jeg haft attacks siden Gry blev født, og jeg hader dem stadig lige så meget som før. Jeg går konstant med en angst for, hvornår det næste rush kommer, for jeg bliver så multilammet når det sker og er stort set ikke i stand til at se noget som helst. Når man pludselig har en lille klump kød man skal tage vare på, er det ret essentielt, at man er i stand til at se ud af sine glukker. I morges var Rob gudskelov hjemme og kunne tage den lille.

Det falder ret uheldigt, det her anfald, for jeg skal jo ud i aften. Selve anfaldet med aura, varer sjældent mere end en time, men så kommer hovedpinen. Hovedterroren skulle man måske kalde det, for det er vitterligt som om nogen har hakket en syl i tindingen på mig og jeg er ikke i stand til at hive den ud. Hele min verden bliver ligesom skæv. Som om man rykker hele synsfeltet en tak til højre. Nogle gange tager det en dag, andre gange et par stykker, før jeg er helt mig selv igen. Men ud i aften, det SKAL jeg. Det er noget jeg har set frem til i længe og jeg vil ikke lade mig begrænse af den lille lort, der har bosat sig i mit indre!

img_0105

Gulerødder, kartofler og broccoli – med en god klar smør og en kødbolle, så er lille fede glad

Derfor har jeg nu også taget en beslutning om, at få lavet sådan en piercing, som nogle siger afhjælper – eller i bedste fald, fjerner migrænen. Hvad fanden… Det kan jo ikke skade at prøve, vel? Indtil jeg kan ringe og bestille tid, slår jeg timerne ihjel ved at lave en ny portion grøntsagsmos til Gry, der synes at være absolut hofret. Nå ja, og så stresser jeg lidt over, hvad jeg skal have på senere. Lige nu synes bomuld og fortsat fedtet hår som alletiders ide. Jeg er ikke sikker på, at min date i aften synes det samme.

Billedresultat for migræne piercing

Er der nogen derude, der har erfaring med sådan en migræne dut i øret?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man nå til enighed om opdragelse i en skilsmissefamilie?