Pølsearme og retter fra himlen

Sumpkongerne..

Jeg er træt, theese days! Fuldstændig som var jeg det i de første måneder med rogn. Det har jeg sådan set ikke savnet særlig meget. Derfor glæder jeg mig også ekstra meget til at komme hjem til de gamle i morgen og bare flyde en hel weekend.

ons

I går mødtes jeg med Maria til en kop kaffe efter work og en effektiv speed talk på en times tid, inden hun skulle videre og jeg skulle hjem og besvime. Robert var til fodbold, så aftensmad bestod af en ussel, lille skål cornflakes, som jeg indtog helt apatisk, mens jeg hørte lydbånd og gloede ud af vinduet. Planen var faktisk at drøne ud og spise en stor is, når Rob returnerede fra bold, men staklen var ved at dø af sult og vi vurderede at vaffelis med guf i rigelige mængder (suk), måske ikke var løsningen på et krater i maven. I stedet driblede vi på Pixi, hvor min lille skål med korn hurtig blev gjort til skamme. Jeg satte således en veggie-burger til livs, men kunne (til skræk og rædsel) næsten ikke gnave mig igennem halvdelen af kong-fritterne?!! Det var ret hyggeligt at sidde der, helt sumpet begge to og kysse med stor mave på.

ons1

De der fries, ik’? Mayn altså!

Da vi havde spist hvad vi kunne, drønede vi hjem og smed os på sengen, som vi ikke forlod igen før kl. 07.30 i morges. Judas vækkeur!

Glæder mig helt vildt til yoga i aften og håber på en masse afspænding og roligt tempo. Nåh ja, og at dagen i morgen har vinger på, så jeg kan blive fløjet til Sønderborg i en fart.

Hvad skal i lave?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pølsearme og retter fra himlen