Når man får lyst til at slå...

De 5 vindere

Billedresultat for the 5 winners

Jeg har besluttet at indføre noget nyt her på bloggen. Faktisk har jeg tænkt rigtig meget over den her blog, siden jeg igen begyndte at dele ud af min menneskelabyrint af en hjerne. Jeg har et stort ønske om, at kredse noget mere om Bonusheksen.dk. Planen er, stadigvæk, at holde mig til den oprindelige dagsorden om, at italesætte den struggle det er, at være bonusmor. Der er også bare rigtig mange andre ting der fylder nu og det har jeg ikke lyst til at gemme i skabet.

Nå, men hver søndag kunne jeg tænke mig, at kaste et blik tilbage på ugen og klaske en high-five, til de 5 bedste øjeblikke. Det bliver en følgeton der skal hedde: ‘De 5 vindere’. Jeg håber i vil tage rigtig godt imod det.

PS. Vil i ikke nok sige, hvis der er noget I synes, kunne være fedt at læse (mere) om. Hvad hitter? Børn, mad, hjemmet, rutiner, skostørrelse – you name it, jeg er klar på lidt af hvert.

Vi starter bagfra, for ligesom at bygge op til en vinder, ja?

5) I dag på vores gåtur, fik jeg en chokoladesnegl. Ja, det er nok til en 5. plads og behøver ikke nærmere uddybelse.

4) Min mand berigede mig med en ny telefon, det dejlige menneske og det kamera der er i den. Hellige makrel, hvor er det en fornøjelse at se sin verden gengivet på en skærm.

3) Robert og jeg er kommet 1 skridt nærmere enighed om projekt nyt køkken. Jeg glæder mig til den dag ordet ‘køkken’ lander på førstepladsen, for det ved vi allesammen godt hvad betyder.

2) For ca. 2 måneder siden kunne jeg igen passe mine læderbukser. Eller, passe og passe. Jeg kunne lyne dem, uden at hofteflæsket blandede sig med lynlåsen og da også bevæge mig i dem, men det var ikke udbredt rart. Nu kan jeg både sidde og kickflippe i dem. Fuck JA!

Billedresultat for and the winner is

1) På førstepladsen må min køkkenbrandert i onsdags helt klart få lov at shine solo. Det var SÅ dejligt at drikke en bid af fortiden med min bedste ven og blive bekræftet i, at min mand og jeg stadig kan være OS, selvom vi har produceret 65 cm ren marcipan.

1 kommentar

  • Charlotte

    Den her slags eeeeelsker jeg at læse, laver hver aften inden lulletid en top 3 over dagen der er gået, og det er så spændende at læse hvad andre har på deres lister 👍🏼

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man får lyst til at slå...