Midt i al glæden findes sorgen

Jeg har fået en copycat

Så har man set det med. Jeg har simpelthen fået mig en copycat! En pige der kopierer min blog – eller rettere mine blogindlæg, direkte over på hendes eget site. Jeg kan ikke finde ud af om jeg skal være helt vildt vred, eller helt vildt smigret. Det er nok en god, sammenkogt suppe. For på den ene side, er det da flatterende, at der er nogle der deler mine holdninger så meget, at man ligefrem kopierer dem til sit eget site og udgiver dem i eget navn… men på den anden side, er det altså MINE personlige tanker, som jeg har brugt ret meget tid og kræfter på at nedfælde og man kunne måske linke til mine indlæg i enighed, i stedet for at agere ussel tyv. Wups, der kom min egentlige holdning vist lige frem.

Der er syn for sagen, se bare her.

Copy

Øverst er det mig der skriver. Nederst er det frk.copycat

Det oprindelige indlæg skrev jeg d. 16 april 2015. Læs det fulde her. D. 23 april 2016 skriver copycat så sit indlæg her.

Se også mit indlæg fra d. 18 december 2014 her. Og så hendes, der stort set er det samme fra d. 24 april 2016 her

Jeg kunne sikkert finde flere eksempler, men det er der sådan set ingen grund til, vel? Frk.dame, du ved godt hvem du er – det er fedt du deler mine holdninger og du må gerne citere mig, men vil du ikke være sød at formulere dine egne meninger, med egne ord, på din egen blog? Plenty thanks.

11 kommentarer

 • Charlotte

  Det må næsten være en kompliment- at du VIRKELIG udtrykker hvad madame har på hjerte, men ikke selv kan sætte ord på. Hun har slettet det ene indlæg og rettet det andet. Men sløj blogstart for miss Copy at hun har skrevet 4 indlæg og de to er kopierede! Og et er så slettet.

  Det er “Absurd uge” på bloggen 🙂
  Jeg vil i den sammenhæng nævne, at jeg også var smuttet fra den læge så hurtigt som en hest kan rende. Fingerspitzgefūhl gør ikke noget hos lægen. Det er godt med et skifte nu for man kommer til at rende til tjek og vaccinationer og alt muligt med den lille og sig selv efter fødslen.
  Jeg var pæn slank inden første graviditet- tog 25 kg på (væske og vom, ikke på rumpen heldigvis) og tabte mig 31 kg bagefter uden problemer overhovedet. Faktisk røg de første 12 kg på det første døgn – 4 kg baby, moderkage og så ellers væske for resten. Jeg har aldrig svedt og tisset så meget, som det døgn.
  Du skal nok blive fìn igen. Husk at man ikke må træne mavemusklerne, før de er HELT samlede igen (tager mange måneder) ellers bliver de ved med at være udtrukne, og det giver vom for ever…og vist nok mulighed for mavebrok fordi musklerne er strakt for tyndt ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bonusheksen

   Alt ved den kommentar er totalt like! Tak for den Charlotte – og god weekend. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fru Appel

  Seriøst? Det er godt nok for sølle. Hvorfor overhovedet have en blog, hvis det ikke er for at have sit eget særpræg og udtrykke egne holdninger – fortælle egne historier?

  Håber hun fatter budskabet. Selvom du sikkert ved det, er det iøvrigt i strid med ophavsretsloven at kopiere andres tekster på den måde. Ikke at du kan bruge den oplysning til andet, end at vide, at du har al mulig ret til at føle dig krænket.

  Fru Appel

  Fruappel.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bonusheksen

   Det er faktisk mere og mere det jeg gør – føler mig en smule krænket. Så det er da meget rart at have retten på min side. Tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er for meget, og for underligt(?) at vælge at kopiere en andens tanker, følelser og holdninger. Jeg har selv prøvet noget lignende, ikke i samme grad.. Men jeg fik det på samme måde som dig.. Jeg blev vred, samtidig med at jeg prøvede at tænke, ej du skal jo være smigret.

  Jeg synes du skal kontakte hende, hvis der er en kontakt på hendes blog, og skrive pænt om hun ikke vil være venlig med ikke at kopiere hvad du skriver. Det er jo helt ok at finde inspiration hos andre, det gør vi bloggere jo, men det er saft susme ikke okay at kopiere andres tekst. Det er både underligt og forkert. … Jeg kan ikke lade være med at få det sådan her “få dig din egen kæreste Mulleee”. hehe!

  Pøj pøj med det.

  Venligst Frederikke, der har prøvet noget alla det samme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bonusheksen

   Ja, det er virkelig skørt. Er stadig ikke kommet mig over det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv øv. Altså jeg er med på at man kan gave lidt der er ens, men det der er lige en tand for meget “copycat”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har selv oplevet det, men i denne sammenhæng du viser her, så er det en smule overdrevet fra hendes side af. Så ville jeg højst sandsynligt ikke blive smigret. Det der er en tand for meget “copycat.” Øv øv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bonusheksen

   Ja, den er lige til den hidsige side ik’? Synes også det er lidt fattigt at stjæle på den måde.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Midt i al glæden findes sorgen