En California historie #7 (Palm Springs edition)

En California historie #7

IMG_6939Desert love

IMG_6952

IMG_6927

IMG_6953

IMG_6942

IMG_6954

Ja hej, det er mig. Hende den irriterende fra ferie paradis.

Vi er stadig i Palm Springs og jeg er stadig dødsforelsket. Både i stedet og i alt andet. Her er simpelthen fantastisk. Der er 40 grader og dagen, 30 om natten, svirpende små kolibrier over det hele, lysegule sommerfugle der dovent daser i den lette brise, her er smukt som bare fanden og så er her roligt og masser af plads.

IMG_6958Næsten midt i ingenting

IMG_6960

Se lige hvor sejt

IMG_6962

Jeg fik en virkelig god, frisk, dejlig salat, som blegnede lidt ved siden af Robs chimi-changa

I går kørte vi ud og så Joshua Tree Park. Den helt rigtige beslutning i øvrigt. Det var dødsmukt og temmelig overvældende. Natur kan bare noget, på den måde. Jeg prøvede at fange udsigten på billeder, men jeg kan godt se nu, at det falder lidt til den støvede ørkenjord.

IMG_6973

Palm Springs sunset

På vej tilbage kørte vi igennem flere små byer, der minder lidt om noget man har set på film. Vi stoppede ved en mexikansk restaurant (ja, vi er ret glade for mexi-mad åbenbart), der udefra mest lignede et lukket, afdanket bordel. Indenfor var en andet snak. Det var autentisk, med hawaii polstrede spisesofaer, farvestrålende tæpper og så serverede de mad af en kvalitet, man kun kan drømme om.

IMG_6975Veggies og jumbo-coconut shrimps

IMG_6974

… og kølig lykke

Resten af dagen brugte vi ved poolen, hvor vi blev stegt mørbankede. Hen af aften hentede min søde mand kolde forsyninger af den art med promiller i, og der sad vi så og kølede lidt ned, inden vi badede os friske i rent vand og tog tøj, der dækker mere end de nødvendige dele på, inden vi driblede ind og fik dejlig mad og kølige drinks. Vi kaldte den dog tidligt, på trods af at Palm Springs er sizzling på en lørdag aften. Shit, folk fyrer den af!

IMG_6982En hel pool, HELT for os selv

IMG_6979

Og cool tiki omgivelser

I dag er jeg glad for at vi ikke endte i jæger-fælden igen, for det betyder at vi kan nyde en pool helt for os selv, uden at være ved at blive slået ihjel af tømmer-hajer.

Senere tager vi ud og tjekker et kæmpe shopping område, inden aftensmad. I morgen går turen videre til San Diego, hvor vi skal være de næste 3 dage. San Diego Zoo står bla. på listen over things to do, da den skulle være helt spektakulær. Ellers tror jeg bare vi skal nyde poolen og mere sol, inden vi snart skal tilbage til, hvad jeg kan forstå, et køligt Danmark.

IMG_6978Perfect view

Det kommer også til at betyde lidt mere kødfulde indlæg igen. Jeg ved godt at ren ferielæsning måske bliver lidt ensformigt og (pisse) irriterende i længden.

IMG_6981I know – shoot me!

Men shit hvor har den her ferie været tiltrængt. På så mange måder!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En California historie #7 (Palm Springs edition)