10 råd til bonusforælderen

Nu med fancy-pants diagnose

HovedpDen er god nok med det tossede navn

Nå folkens. Så har Heksen været til hoveddoktor. Med mig hjem fik jeg en meget fancy, sjælden og aggressiv diagnose – Migræne Basilare. Åbenbart en lidt hidsigere form for migræne, da de attacks af aura man får er så heftige. Ham lægen der stillede diagnosen, klappede næsten i sine små hænder, da det åbenbart er en meget sjælden form (ja ja, se mig, jeg er sjælden) for migræne og han ville gerne bruge mig til forskning. Det sagde jeg faktisk ja til. Nu håber jeg bare det ikke indebærer timelange ’stå på et ben/finger til næse’ øvelser, eller udskrab af min hjerne.

BlodBlodprøver og EKG fik jeg også taget. Og så er jeg muligvis vampyr. Mit blodtryk+hvilepuls er alarmerende lav

All in all er det faktisk ret rart at kunne kalde det noget. Fancy navn eller ej. Jeg bliver så shit scared når det sker og det var rart at høre en læge sige ’jeg kan godt forstå du bliver bange – det ér ret voldsomt’. Så there you have it. Medicin fik jeg ikke noget af. For det første fordi jeg ikke bryder mig om medicin og for det andet fordi den form for migræne jeg har, kan forværres ved brug af regulær migræne medicin.

Bla.bla.bla. Migræne!

I morgen drager min mand og jeg til Sønderborg for at deltage i den årlige ringridning. Øh. Ikke til hest forstås – mere til sjus. Lige nu vil jeg helst bruge hele min weekend på min sofa, med en bog. Men jeg får lov at se mine svigerforældre, mine bonusøgler, min søster, min dejlige niece, min gamle bedste ven og min moaaar og faaar. Og dét bliver til gengæld virkelig rart.

KageNogen havde fødselsdag på work. Hindbærsnitte – kan ikke styre udenom. Bare en lille snas (som smagte af… lykke)

Psst. Om PRÆCIS 2 måneder sidder jeg i et fly på vej til L of (fucking) A.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 råd til bonusforælderen