De skal tjekke mit hoved

Jeg blev angrebet

kaleiI shit you not. Det der flakker rundt for mit syn under et anfald

Okay! I går skrev jeg om mit lille hoved der af og til volder mig en del problemer, ja? Skørt nok er det 100 år siden, jeg har haft et voldsomt migræneanfald, hvilket jeg priser mig svært lykkelig for.

Efter work i går, mødtes jeg med Rob til kaffe og beundring af hans sprit nye, virkelig flotte tusch (du har gjort det igen Gitte). Vi kom til at tale om undertegnedes lille æg og hvad de mon vil gøre på torsdag ude på Hovedpine Centeret (jeg kan ikke tage det navn seriøst). Også til Robert sad jeg og ytrede min lykke omkring udeblivende hoved tacklinger, det sidste meget lange stykke tid. Efter kaffe gik vi hjem, lavede dejlig mad, nissede lidt rundt, smed os på sofaen og så… så skete det! Svimmelheden, synsforstyrrelserne, de dunkende tindinger og til sidst kaleidoskop krystallerne. Jeg fik simpelthen et migræneanfald.

RobEr den ikke flot? Meget sort lige nu jo – men altså. SE lige de der detaljer og skygger? Gitte fra Le Fix. Sir’ det bare! (og nej, den er ikke sponset)

Great! Er det så fordi man taler om det? Tænker på det? Eller er det helt tilfældigt?

I dag er jeg, som altid efter et attack, ret basket med små efterpulseringer i begge tindinger! Det er okay. Så længe det der syns-helvede er ovre. Det er måske det mest ubehagelige man kan udsætte mig for (efter de der Jelly Beans. Jeg er seriøst traumatiseret)!

I eftermiddag har jeg en date med musse (Sarah), som jeg ikke har set i forever og jeg glæææder mig til at se hende.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De skal tjekke mit hoved