Vigtig viden, ligegyldig info

Nedtælling til Roskilde-ræs

fredag 6

Nu varer det ikke længe før jeg drager mod Roskilde sammen de andre lemminger, for at trampe på en mark, te mig som en undsluppen gøgereden karakter, brøle med på sange jeg ikke kender teksten på og kysse på min mand som var det vores sidste dag sammen. Jeg har ikke glædet mig – ærligt. Men nu hvor vi kommer tættere på, og de i øvrigt lover 27 grader, begynder det så småt at boble i den lille (vamsede) mave.

Jeg har taget fri fredag, som den eneste dag og derfor lander jeg først i cirkusset torsdag efter arbejde. Rob tager allerede afsted onsdag, da han ligesom ikke skal kæle for sine feriedage på samme måde som mig. Man skulle være sin egen boss! Anyways, vi gentager lejr succesen fra sidste år og jeg glæder mig til endnu en Roskilde med ordentlig mad, ordentlige sjusser og virkelig rare mennesker.

Musikprogrammet er helt i knæ, hvis jeg skal være dommer og indtil videre tæller jeg kun 5 acts jeg skal se.

Fredag 1Die Antword

fredag 3Mastodon

fredag 2Disclousure

fredag 4Jungle

fredag 5Kendrick Lamar

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vigtig viden, ligegyldig info