Malmø er stængt!

Splat kat med klumpfod

IMG_5041Sådan der! Det er mig for tiden

Hey peeps. 2 dages stilhed alligevel? Jeg har mildest talt været kvæstet. Ikke bare i foden, men også i fingrene og resten af kroppen.

Min tur med Maria var dejlig. Virkelig rart at have tid til at være sammen og nå til det punkt, hvor vi kunne sludre om ligegyldige ting, som længden på negle (?!) og andre lavpraktiske hverdags tanker. Det blev dog ikke til megen shopping, men det gør ikke noget, for det var som om alt andet var vigtigere.

IMG_5036Vi fik dog spist en bøf – og drukket en kop vin

Vi kørte tilbage til København fredag, hvor jeg ret impulsivt fik lavet et 3.hul i mit øre og ellers hang vi ud hos mig resten af dagen. På sofaen. Med sushi. Og is. SKØNT! Ellers har jeg ikke lavet andet end at glo på min mand og ligge stille. Den her fod is killing me. Jeg humper rundt som en hip-hopper med vokseværk og betragter hvordan foden tror den er en kamæleon i løbetid. Vi har både været igennem dyb lilla, let grøn, kvalm gul, svag sort og lys brun. Det kommer til at tage lang tid det her – det orker jeg slet ikke!

Om lidt kommer de små hjem fra deres tur sydpå og dermed er det tid til at prikke hul på min bobbel, som jeg ellers befinder mig ganske godt i lige nu. Tør slet ikke at tænke på morgendagens hamsterhjul, der knirkende begynder at dreje.

IMG_5039Se det lille øre – nu med 3 huller

Jeg er ked af mit manglende nærvær, men mit hoved (og krop) har brug for et break. You know?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Malmø er stængt!