Noget om ikke at være rig

Den helt store date-weekend

48Der er også 48 timers festival på Nørrebro den her weekend. Jeg er bare bange for, at det er noget med enormt meget reggae?

Ugen er gået overdrevet hurtigt, men alligevel er weekend svært tiltrængt. Jeg glæder mig til at kunne gøre hvad det passer mig, uden at have et tikkende ur hængende over hovedet.

I aften bliver særlig rar. Min London makker og ældste ven, Maria, er netop vendt hjem efter endnu en rejse. Denne gang gik turen til Hawaii (bitch) og jeg savner hende efter 3 uger uden sesning.

SØNDAGSådan en søndag

Robert og kompagnon holder noget fredagshalløj på deres kontor i aften, så jeg tænker at samle de løse ender over et glas vin med Maria, inden vi smutter over og besigtiger barforholdene. Ikke noget vildt dog. Jeg har en date med et par planteskoler i morgen. Bl.a. en Hr.Jan i Vallensbæk der skulle have den største samling af kaktusser på sin matrikel, som han har givet mig lov til at komme og inspicere. Hvad han ikke ved er, at han må lukke sin biks når jeg har været på besøg (gnæk).

Apropos date. Kurt Cobain himself har indvilget i en dobbeltdate sammen med mig og få andre udvalgte i morgen kl. 21.30. Blandt de heldige er også Rob og en af mine andre gode veninder (lucky us). Det foregår i Grand teatret og jeg er ret spændt på at se hvad den fedtede pomfrit disker op med.

kurtMåske lige et bad inden i morgen?

Søndag er helliget Robert. Det er lang tid siden vi har haft en hel dag sammen, uden planer eller aftaler. Jeg glæder mig til at flyde rundt i København med min mayn, kaffe og forhåbentlig solskin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om ikke at være rig