Han er tilbage

Den store nyhed

Nå! Jeg har jo nogle gange tippet, at der var store nyheder i vente. Jeg har ikke villet sige noget før alt er på plads, og det er det så endelig nu.

Jeg har længe gået og overvejet at springe ud i det, faktisk siden 2011, men jeg har åbenbart først været klar til at gøre det nu. Okay, here goes: jeg skal simpelthen begynde at læse igen – studere, jeg skal være studine.

For den der ikke kender mig, og måske også dem der gør, kan nyheden måske klinge noget hult. Men for mig er det en kæmpe ting. Jeg har længe – rægtchi længe, haft lyst til at læse og blive klogere på noget og faktisk var jeg tilbage i 2011 optaget på skolen, men der kom noget i vejen, som simpelthen gjorde at jeg ikke magtede det.

Og hvad er det så jeg skal læse? Sexolog og Parterapeut. Simpelthen! Jeg vil ikke komme med en længere forklaring på, hvorfor det lige skal være den. Det er det rigtigste i hele verden for mig og det i sig selv, er forklaring nok.

Jeg starter til oktober og tager derfra på en 2 års lang rejse. Jeg glæder mig. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig!

ME

2 kommentarer

 • Rie

  må vi så godt kalde dig Joan… Og tillykke du bliver fantastisk til det …

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bonusheksen

   Nej. Du må kalde mig Heksen 😉 Tak min ven

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Han er tilbage