Vigtig viden, ligegyldig info

Diamond love

Ring 3Inde i min ring står der ‘ham’ – i Rob’s står der ‘hende’

Må jeg have lov at komme med et lille tip, som jeg ikke selv kendte for 1 år siden, men som jeg nyder særligt godt af temmelig ofte.

Jeg er så heldig, at min vielsesring er en stor, moden og meget smuk diamant. Den er custommade og præcis som den så ud inde i mit hoved, da jeg skulle designe den.

Jeg har den altid på, sammen med min 29års fødselsdags gave jeg fik af Robert på Bahamas – den miderste ring med de små diamanter. Den lille guldring er smeltet om af Roberts oldemor og oldefars vielsesringe. Vi fik dem af Roberts far, da vi fortalte vi skulle giftes (hej tudning). På modsatte side af diamanten på min vielsesring, sidder ligeledes et lille hjerte, af samme omsmeltede ringe. Gammel kærlighed blandet med ny – gotta love it!

Ring 2Den er SÅ smuk

Nå, men når man altid har sine ringe på og faktisk kun tager dem af, når man er i bad, bliver de unægteligt lidt fedtede og mister deres skarpe shine over tid. Da jeg ikke har lyst til at tage ringene af i det daglige, og ej heller vil drible til juveler og få dem pudset op en gang om måneden, ligger jeg dem i stedet i en lille skål med lunken vand og et skvæt sulfu. Der ligger de og bader i et døgns tid og så får de efterfølgende en skrubbetur med en blød tandbørste.

Resultatet er glimtende! De skinner om kap med den klareste vintersol og kan hypnotisere selv den grådigste skade.

Ring 1Seee hvor de blinker

Tip videregivet, hvis ikke i kendte det (altså, er det sådan noget alle ved og bare mig der var fatsvag… eller diamantløs?). Prøv det lige.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vigtig viden, ligegyldig info