Mrs.Tingleff aka. the lucky brat

Benløs fugl i tøj

IMG_4301Altså lørdag gik der rødvin i den. Temmelig meget rødvin! Forklaringen på min dødelige træthed i dag

Altså. Selv om jeg i går var temmelig optimistisk omkring ny uge, betyder det ikke at jeg flik-flakkede ud af min seng i morges, vel? Faktisk rullede jeg ned på gulvet og kravlede ud på badeværelset. Jeg har det lidt som sådan en benløs fugl i fad, ser ud.

Det var dog ret dejligt at komme tilbage til Nørrebro, egen seng og dejlig lejlighed (og sirener… hver ½ time. Eller?!). På den 3½ timers lange rejse hjem, talte vi stort set ikke om andet end biler. Hvilke 3 man ville have, hvis man frit kunne vælge. Om man helst ville køre i en Citroën Berlingo eller en Peugeot Partner (man vil hellere gå!), og hvilken bil vi skulle have, hvis vi skulle ud og købe i morgen. Vi var enige – næsten da. Faktisk blev vi (især Heksen her) så begejstret ved tanken, at jeg i dag har spurgt en af mine leverandører (bare for sjooov), hvad ny øse vil koste os. Voksent.

IMG_4307 Er I godt klar over hvor griner det er, at spille igen? Jeg er totalt verliebt

Selvom min krop er en lille kødrulle, der bliver holdt sammen af tråd (altså tøj), gider jeg ikke træne i dag. Jeg vil hjem på min sofa, med en kop kaffe i den ene hånd, Robert i den anden og så vil jeg lege at det stadig er søndag og at ugen først starter sådan rigtigt, i morgen. Måske jeg kan lokkes til en gåtur senere. Måske.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mrs.Tingleff aka. the lucky brat