Being married to a rebel

Fresh face og nye kicks

IMG_4156From where I sit

Goodmorning for realz. Jeg startede allerede min dag kl. 8.15 (på en lørdag?!), da jeg jo skulle til ansigtsbehandling inde i byen, hos Arndal.

Normalt får jeg fixet face et andet sted, men da min hud bliver VED med at være mere tør end Niels Hausgaards humor, tænkte jeg at der måtte strengere (og somewhat dyrere) metoder i brug. For nyligt begyndte jeg at bruge et produkt fra mærket ‘Ling’, som har slukket tørsten i min stakkels hud, væsentligt. Jeg læste at der fandtes noget der hed ‘Ling signatur behandling’ (som alle Hollywood stars i øvrigt sværger til – I’m a star!) og besluttede mig for, at det måtte være de tørre knaster værd. And it was!

Efter behandling fik jeg (endelig!!) hentet min læderbukser fra rep, og min nye sko, jeg købte på indernettet den anden dag.

IMG_4157Klassiker – den holder bare!

Lige nu restituerer jeg med kaffe i stride strømme, røræg med bacon og Robert ved min side, på yndlingsstedet Auto.

I aften skal jeg står den på date i bedste Lady og Vagabonden stil. Vi skal ud og spise seriøst italiensk og derefter i teatret og se Falling Down. Livet er godt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Being married to a rebel