Thailand paradis #5

De 5 vindere

top-5_15

5) At være i Thailand. Punktum.

4) Jeg ELSKER når solen bleger mit hår. Jeg orker ikke at farve det, for det smadrer håret og jeg gider heller ikke holde en farvning ved lige. Til gengæld ved jeg ikke noget bedre, end når mit hår er sol blonderet, efter et par uger i varme og vand (hvem sagde smadre hår?). Jeg kan se de første tegn på sommerhår nu og jeg er vild med det.

3) Jeg har optur over thaiernes gæstfrihed. De er søde, smilende og velkommende, uanset hvem du møder. Det er opløftende og noget vi i Danmark kunne tage ved lære af.

2) Selvom jeg ikke var bekymret for at rejse langt med Gry, må hun alligevel få ugens 2. Plads. Det lille bitte menneske, altså. Hun knyr ikke, hvor end hun bliver slæbt hen. Hun kan sejle i 35 graders varme, blive moslet af 5 fremmede thaier, sove i nye omgivelser, blive slæbt med i poolen i tide og utide og hun fester sig igennem det hele. Seje unge!

and-the-winner-is1

1) Det kan godt være det er cheesy, men på 1. pladsen i denne uge kommer altså… mit ægteskab! Eller, måske mere forældreskabet i ægteskabet. Jeg har daglig optur over, hvor godt gift jeg er, men denne her tur bekræfter det bare lige det ekstra. Vi er et vildere team end Vincent Vega og Jules Pitt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand paradis #5