Thailand paradis #4

Thailand paradis #5

img_0867

Ao Nang afgang

Aloha fra Koh Lanta. En gradbøjning af paradis – til det bedre, hvis det overhovedet var muligt. Faktisk havde jeg slet ikke turdet håbe på, at her kunne være bedre end det vi kom fra, men det er lige præcis det der er sket.

Vi stod op sammen med Gry kl. 06.30 i morges, fik pakket det sidste af vores happengut, spist de bedste pandekager nogensinde for sidste gang, afregnet og var så klar til at blive hentet. En kort taxa tur til Ao Nang og så var vi klar til at gå ombord på færgen, der skulle fragte os til sidste stop på vores tur. Oversejlingen gik fint. Der var virkelig mange mennesker, det var kogende varmt og en lille smule klaustrofobisk for mig, men da det kun var 2 timer det drejede sig om, var der ingen grund til at lave en scene. Heller ikke for den mindste ombord. Gry hyggede i sin klapvogn og da hun ikke kunne mere, fik sovekongen aka. Robert hende til at nappe den famøse halve time. Da vi landede på Lanta, var alt kaos! 1000 mennesker der alle skulle enten ud eller ind, taxamænd over det hele der skulle tjene til dagens brød og varmen var omklamrende. Heldigvis fik vi lynhurtigt organiseret os væk fra vælden og hen på et sted, der serverede os en iskold Singha og en herre dårlig burger. Det var lige meget. På det tidspunkt handlede det bare om at komme væk fra mængden og få noget i maven.

img_0868

Vi var nogle af de første ombord. Lykkeligt uvidende om de mange passagerer to come..

img_0870

Det var heiss!

img_0874

Det var en virkelig ringe og meget mærkelig burger, men den virkede! Desuden gjorde den der øl op for alt andet

Da vi selv var klar, prajede vi en tuk-tuk der kørte os til det nye resort. Hurtigt fik vi tjekket ind og pakket ud. Den lille var godt gammeldags smadret, så efter en tår mælk lagde Rob hende til et ordentligt hvil i hendes nye seng, der minder om en kravlegård på meget høje ben. Imens smed jeg mit svedige, klamme rejsetøj og drønede fluks i poolen, som vi har adgang til direkte fra vores værelse. Da Gry var faldet i søvn, joinede Robert mig i det varme vand, inden vi hurtigt fandt baren der serverede os 2 velfortjente, iskolde Mai Thais. Til vores held sov Gry ikke formiddags lur. Det betød nemlig, at hun snuppede et langt nok hvil, til at vi kunne udnytte happy hour fra en pool kant, mens babyalarmen gjorde arbejdet for os. Man har bare lov at være heldig engang i mellem!

img_0876

Autentisk fragt til vores nye sted

Det her sted lover så godt. Vores værelse er dejlig stort, terrassen endnu større. 5 meter fra min skydedør står der en stor, grøn, frodig palme og jeg ELSKER palmer. Der flyver sommerfugle rundt i alle mulige farver og blomsterne er psykedeliske lyserøde. Ved siden af den ene pool gives der massage i alle afskygninger til den nette sum af 60 (!!!!) kr. for en time! Vi har 7 fulde dage her og jeg kan ikke få røven op af vandet, af ren begejstring.

img_0882

Se lige den palme der?

Krabi var fantastisk, Lanta lover endnu bedre. Hurra for Thailand!

2 kommentarer

 • Sidse

  Det ser helt fantastisk ud! 😊 Vi har netop booket tre uger i Thailand til december, og jeres hoteller har set helt fantastiske ud – kan du mon linke til dem? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bonusheksen

   Øøøøj, hvor skal i glæde jer. Er det med eller uden kids?

   Det første sted vi var på Krabi, var det her sted http://www.anyaveetubkaekbeachresort.com/ priserne er lidt dyrere generelt, fordi stedet ligger helt fredeligt for sig selv. Men stadig meget overkommelige priser.

   Det andet sted, der hvor vi er nu, er lidt billigere i leveomkostninger, da konkurrencen her er større. Det her sted er nok lidt mere optimalt at tage til, hvis der er større børn med i bagagen, da der er stor børnepool og et lille legelands agtig noget. http://www.lantaresort.net/

   Men ellers så sig til. Jeg har en helt særlig evne for at finde de gode steder, til billige penge 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand paradis #4