Paris Perfection!

Uber er über cool

U3Se, allerede der er det lækkert

Jeg bliver simpelthen nødt til at poste et indlæg om den opturs-hurra-succes oplevelse, jeg havde gentagne gange i Paris. Jeg havde hørt om fænomenet Uber taxi, inden jeg tog afsted, men aldrig selv prøvet det. Det er jeg virkelig glad for at jeg gjorde, for nu er det slut med at køre i normal taxa.

Hele konceptet er styret fra en app, hvor du både bestiller og betaler din taxi. Man henter simpelthen bare app’en, indtaster navn, e-mail samt kortoplysninger og så er du flyvende.

Når du har brug for en taxa indtaster du blot din start- og slutdestination på telefonen. Indenfor få sekunder får du et prisoverslag fra en chauffør, tryk accepter og vent. Vi ventede MAX 3 minutter på en vogn de gange vi benyttede det i Paris (hvilket blev til en del gange). De biler vi kørte i var lækre biler. Som var rene, uden klistermærker, lysene skilte, gnave chauffører, eller øredøvende musik. Chaufførerne var alle klædt i jakkesæt og holdte døren for damen. I kabinen var der frisk vand og slik til fri afbenyttelse.

U2Jeg prøvede at fange detaljen. Vand og slik. Det der vand var SÅ velkommen kl. 06 om morgenen 

Ved ankomst gør du ikke andet end at sige ’tak’ og stige ud. Betalingen kører via telefonen.

Det var simpelthen så meget en fornøjelse, at blive hentet og bragt på den måde. Alt var top i orden – og så var det i øvrigt fedt at ankomme i en sort, lækker slæde, i stedet for i en lysende cigarkasse. Ja ja, lidt snobbet har man vel lov at være.

Som en sidste bonus kan det nævnes at køre med Uber også er billigere end normale taxaer. What’s not to like? Jeg er i hvert fald færdig med den almene taxatur.

UIsær da vi skulle i lufthavnen søndag, var det BLESS. Aircon og lækkerhed

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paris Perfection!