Et strammere kødtornyster og snarlig take-off

Jeg tager til Paris. Vi ses

tDer har i beviset

IT’S HERE! Dagen hvor jeg flyver ned til lykke pakket ind i Paris – og jeg glæder mig simpelthen så meget! Efter dagen i går, er det også virkelig en kærkommen og (alt taget i betragtning) vel planlagt tur.

t2Der var også sørget for temmelig meget snolder. Judas!

Efter først at have trænet kl. 06, arbejdet en hel dag, løbet et DHL og været kollegial, var jeg mos da jeg kom hjem. Det gik i øvrigt rigtig fint med at løbe. Anklen holdt hele vejen, uden at klage og jeg kom ind i særdeles fornuftig tid (som kom noget bag på mig). Da alle var færdige, var der sørget for store, saftige bøffer, lækre salater og masser af rødvin. Jeg skyllede min bøf ned med et enkelt glas og så sagde jeg goodbye, sammen med alle de andre, der også godt ville hjem.

t3Beklager billede kval. Men det var altså en virkelig god bøf

Jeg mangler stadig at pakke, men det skal ikke tage mig mange minutter. Der skal nemlig være tid til en kaffe og lidt beauty-shopping i lufthavnen, inden take-off – det er noget af det bedste, for så ved man ligesom at ferien er startet.

Jeg er lidt i tvivl om hvor meget jeg får blogget dernede fra. Måske lidt, måske slet ikke. Hvis ikke, venner, så får i et fyldigt referat på mandag.

So long.

Au revoir.

Paris vejr

Paris vejr – juhuuue

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et strammere kødtornyster og snarlig take-off