Tredje møde med psykologen

Alle Hekse, kom ind

IMG_6152Den bliver nok lidt mere end midnat, før jeg rammer køjen

Nå. Men det er fredag aften og jeg bager boller. Øhm, og belønner mig selv med hvidvin og cigaretter i køkkenvinduet. De andre drøner lige nu tværs gennem landet, for at sove i egne senge i nat. Jeg glæder mig, som jeg kunne glæde mig til at se mine bedsteforældre som barn.

Dagen i dag har været fed. Total ME time, all the way. Jeg drak en kop hvidvin, da jeg kom hjem kl. 16 og lagde mig derefter ind på sofaen og stenede et eller andet, jeg ikke kan referere. Da klokken slog 20.30 og jeg troede min klan ville være halvvejs, fik jeg en melding om, at de kun lige var driblet. Det betød ganske enkelt, at jeg måtte aktivere mig selv, for ikke at blive loco. Så nu bliver der bagt boller til en mindre afrikansk landsby – eller bare til den stores fødselsdag om nogle uger. I min iver flækkede jeg også lige en chokoladekage sammen.

Anyways. Jeg har fået en mail. Fra en læser. Endnu en sød læser. Det sker oftere og oftere, at jeg får private mails, i stedet for kommentarer på bloggen. Se, det viser sig nemlig, at der sidder temmelig mange frustrerede Hekse derude. Kvinder som kæmper med bonusrollen. Som står overfor udfordringer, de ikke troede var mulige og som pludselig bliver (til dels) omtalt, i offentlig forum via bloggen.

IMG_6153… men så længe der er rigeligt af det der (og hjemkommen mand), er det lige meget

Jeg startede den her blog, fordi jeg, ligesom mine læsere, følte at jeg var Heksen alene i verden. At der ikke var andre der havde de samme frustrationer og udfordringer som mig. Som følte sig alene og forkert. I stedet fandt jeg en masse lommepsykologi, teorier og historier, der drejede over i solstråler, i det sekund jeg troede lynet ville komme.

Det ér bare et tabuemne det her. Fordi det handler om børn. Og jeg.forstår.det.ikke! Det er da lige PRÆCIS derfor det skal italesættes, for at hjælpe både børn og voksne bedst muligt, så bonusfamilien kan fungere så optimalt som muligt. Ja, børn er børn og de skal ikke have at vide, at de kan være pisse irriterende. Men når de er store nok, er det da på sin plads at tale issues med dem, for at få det bedste ud af situationen i samråd med dem. Indtil da må og skal det kunne diskuteres voksne mennesker imellem, så det ikke bliver en stinkende død muldvarp, der driver ellers velfungerende sind til vanvid.

IMG_6154Beklager de fattige billeder, men her får i beviset for friskbagt chokoladekage

Det her er der som sådan ikke noget nyt i. Jeg har før skrevet om det og hejst fanen for at bekende kulør, MEN jeg er l-y-k-k-e-l-i-g, for at flere af jer titter frem fra skjulet og tør give jer og jeres inderste til kende. Det betyder, selvom det bare er en snoldet lille blog jeg fører mig, at der sker noget. Heksekedlen bobler og jeg håber og ser frem til, at den når kogepunkt.

I er pisse seje, alle sammen – også dem uden bonusbørn og ‘bøvl’.

Bitches rule!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tredje møde med psykologen