Hjælp til selvhjælp

Så kæmp dog?!

rv6ghy

Glædelig efter-valg-dag alle sammen.

Indrømmet troede jeg sgu det ville ende med at vi skulle fortsætte med en rød regering, men man har jo lov at blive glædeligt overrasket. Det er ikke nogen hemmelighed at jeg stemmer blåt. Det har jeg alle dage gjort. Det er der de fleste af mine politiske overbevisninger ligger og der jeg sympatiserer mest. Dog kan jeg godt synes det er en lille smule skræmmende, at DF er Danmarks 2.største parti nu, men jeg forholder mig roligt og jeg hverken udvandrer eller føler mig mindre dansk af den grund.

Jeg må sige at hele den her valgkamp har været en griset affære. Under niveau. Både fra politikkernes side, men også fra pressen. Den har været præget af mudderkastning, desperate personangreb, subjektive holdninger og et løb så tæt at det er endt i personhetz. Men demokratiet har talt. Og det er et blåt demokrati åbenbart. Så kan det godt være Venstre er gået (latterligt) meget tilbage, og DF (bekymrende) meget frem, men vi har selv valgt det. Derfor bliver jeg irriteret og forundret over folks barnlige adfærd her til morgen. Folk vil rejse væk, folk sørger (?), folk forsætter med at kaste med bæ, folk agerer som om der er blevet erklæret krig og vi er tvunget på flugt.

Hvad er det for noget? Om man er enig i valgets udfald eller ej, er vi vel stadig ét? Der skal fortsat kæmpes og demokratiet skal bevares. Hvis folk vil udvandre, flytte og flygte ved jeg næsten ikke hvem der er de største tabere?

Jeg håber at ALLE vil give den kommende regering en chance og i øvrigt få sig lidt is i maven før man immigrerer til Narnia. Lad os nu lige se hvordan magtforholdene bliver fordelt, og så må alle dem der ikke fik deres drømmeparti i en ledende regering have noget tiltro til, at politikkerne ikke giver op som de selv har gjort, men kæmper videre (og hårdere) for at få Danmark drejet i den retning de ønsker.

Det er okay at være ærgerlig, men det er ikke okay at spytte på demokratiet ved at vende det ryggen så snart det ikke går som ønsket. Stand up and fight, så lykkes det måske næste gang.

win-with-dignity-lose-with-class

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp til selvhjælp