Jeg kommer til at sige ja igen

Lur og glamour

Hoerfroeolie-urtekram.w610.h610.fill

Lørdag uden tømmermænd – fik jeg sagt hvor rart det er? Jeg har startet min dag med en ansigtsbehandling, der skal gå over i historien som måske den bedste jeg nogensinde har fået. Udover at blive renset totalt i bund i mit lille peanuthoved, blev jeg også gnubbet i hovedbunden, trykket i nakken og puslet i hænderne. Ren lykke.

Den søde, søde dame anbefalede mig at begynde at spise hørfrøolie igen. Jeg har gjort det før, men kom fra det da flasken var tom. Hørfrøolie eller natlysolie lød ordren. Da jeg skulle i Netto for at handle ind til aftenens udskejelser, sker miraklet så. Helt alene på hylden står den der, hørfrø/natlysolie?! What are the odds? Ned i kurven med den og tilbage til at dunke noget der minder om lindeolie fra værkstedet, hver morgen.

Resten af dagen skal byde mig en lur. I sengen. Med alt tøjet på (den bedste lur der findes), inden jeg skal forberede et rulleorgie. Både Rob og mig selv er kæmpe fan af de der rispapirspikke (sorry, men alle tænker det jo), så derfor er planen at lave en stak så stor, at selv Oprah med æder på, ville blive mæt.

stegte_for_rsruller_rispapirNot pretty but damn good

Nå ja, så skal jeg også lige igennem en tøjkrise kan jeg mærke. Kan ikke finde ud af om jeg er til catsuit, Dallas eller Glamour stilen i aften. Faktisk kan jeg kun overskue den der tøj-lur lige nu.

Vi tjekkes senere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg kommer til at sige ja igen